Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet ezt még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ezt még menteni?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve van barátom de a szakítás szélén állunk. Nagyon sajnálnám őt elhagyni, kedves, aranyos, és olyan magányos lenne nélkülem. Nem érdemelné meg a magányt, azt akarom, hogy boldog legyen, hogy boldoggá tudjam tenni őt. Ha arra gondolok hogy szakítunk egyszerüen dührohamot kapok és sírok mert nem akarok beletörődni ebbe az egészbe. Egyre többször untam őt, hogy velem van, hogy irnom kell neki, de ha hazament tőlem elkapott egy érzés, hogy nem akarom elengedni. Én egyedül létre vágyó ember voltam mindig is, ő arra vágyott mindig hogy velem legyen. Én folyatban kérem hogy legyünk külön kicsit, ne találkozzunk minden nap de ő már belebolondul mert nem bírja már nélkülem, de én bírom. A szakításról hallani sem szeretnék, ezt akarom helyre hozni.

2019. febr. 2. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Te szánalomból maradnál vele, a szakítás gondolatától pedig azért sírsz, mert tudod, hogy rossz lesz neki. De ez a helyzet semmiképpen nem maradhat így.
2019. febr. 2. 09:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Azert maradtam vele mert amugy rohadtul boldog voltam vele mindig is es mar nagyon kotodok hozza
2019. febr. 2. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szakíts ennek így semmi értelme (tapasztalat)
2019. febr. 2. 09:57
 4/5 Buresz22 válasza:
Szerintem ha képes lennél te és ő is változtatni, akkor működhet még, ha csak 2-3 naponta találkoztok, és új dolgokat csináltok, amiket még nem csináltatok, vagy csak ritkán, hogy egy kis színt vigyetek az együttlétbe
2019. febr. 2. 10:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat eddig minden nap taliztunk, minden nap nalunk voltunk es minden nap beszelgettunk es fekudtunk, most hogy kijon a tavasz focizunk majd, piknikezunk, setalunk meg ilyenek, remelem ez segiteni fog, mar most elkezdtuk hogy ritkan talizunk, folyton ragondolok es szorongok de remelem helyre jovunk majd
2019. febr. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!