Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek egyszerűen nem bírom!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabor2001MC kérdése:

Mit tegyek egyszerűen nem bírom!?

Figyelt kérdés

A barátnőm szakított velem

2 éve együtt voltunk és ő azt mondta ismerkedni akar újdonságot szeretne mert első szerelmem volt és most vége

Mit tegyek egyszerűen már egy hónapja szakítottunk de nem bírom el engedni nem tudok el dobni két évet ilyen egyszerűen vele akarok lenni hiányzik a mosolya az át ölelhessem

2019. jan. 29. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogadd el, vége. Aki ilyen szöveggel hagy el, sose szeretett igazán, és nem érdemli meg a második esélyt.
2019. jan. 29. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha elmúlt nem tudsz mit csinálni

Jobb mint sajnalatbol folytatni h “ne vesszen karba az a ket év”

2019. jan. 29. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Melyik Minecraft szerón tilos?
2019. jan. 29. 23:59
 4/7 anonim válasza:
Ha most nem tudod elfogadni az se baj, csak élvezd te is az életet, te is próbálj ki új dolgokat. Neked is első szerelmed volt?
2019. jan. 30. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen első komoly kapcsolatom volt 18 évesek vagyunk

És annyi minden történt köztünk

Egyszer már elhagyott mert azt mondta nem érzi azt mint régen de tudtam hogy egy másik fiú miatt hagyott el, vissza fogadtam mert sírt és azt mondta megbánta

Most meg azt mondja valami újra vágyik és szeret engem de tapasztalni szeretne

Nem szeretett igazán sose engem pedig én mindent megtettem érte

2019. jan. 30. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd őt elmenni. Ha már egyszer szakított veled, az azt jelenti, adtál neki második esélyt. Harmadikat nem érdemel, ha megint vissza akarja sírni magát. Állj fel a földről, húzd ki magad, és kezdd el te is élni az életedet. Ismerkedj, kalandozz, felejtsd el. Csak azért volt veled, mert te egy biztos pont voltál, nem azért mert annyira szeretett - főleg ha így szakított veled, kétszer is. Nem ő volt az igazi, fogadd el. És hidd el, hogy jönni fog más, még ha most úgy is érzed, hogy nem. Ha nem engeded el a régi rosszat, nem hagysz helyet valami újnak és jobbnak.
2019. jan. 30. 14:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen és igazad van! :(
2019. jan. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!