Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el finoman egy lánynak hogy nem akarok barátkozni vele?
Figyelt kérdés
Ő nekem tetszik, de ő csak barátkozni akar velem. Ha megint rámír tudom hogy csak barátkozás céljából teszi és hogy szórakoztassam. Nem tette még magát túl a szakításon az exével, elvileg ez is közrejátszik. Mert hogy az exe a legjobb meg hogy annyira jó pasi,senkit nem fog úgy szeretni mint őt, senki sem olyan jó pasi mint ő csak őtet szereti stb stb... Közben engem meg alig ismer. El akarom mondani neki finoman hogy én nem állok le barátkozni egy olyan lánnyal aki nekem bejön mert felesleges és időpocsékolás számomra2019. jan. 27. 01:13
11/16 anonim válasza:
“nem állok le barátkozni egy olyan lánnyal aki nekem bejön mert felesleges és időpocsékolás számomra”
Ezt így ahogy van elkuldhetned neki
Megvan a lenyeg és nem is ertene félre
12/16 A kérdező kommentje:
Vagy így jó?
"Nem akarok barátkozni. Egy szép estét szeretnék eltölteni veled egy forró tea mellett, hogy jobban megismerjelek és hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Ha te csak barátkozni akarsz, akkor nem éri meg egymásra pocsékolni az időt"
2019. jan. 27. 11:43
13/16 anonim válasza:
Neeem ez túl flegma
Vagyis az eleje egy ilyen nyálas valami a vége meg egy bunkó valami
14/16 anonim válasza:
Ne írd ezt. Fog rövidre a dolgot, minél kevesebbet rakj bele az érzelmeidből.
15/16 A kérdező kommentje:
Azért írnám így mert ha véletlen megkeres újra, akkor hogy tudja hogy mi a pálya. 2 opció közül választhasson. Vagy randizni, vagy semmi. Én biztos hogy nem fogom keresni de ha ő rámír akkor lehet hogy meggondolja magát és mégis akar egy esélyt adni. Szóval ezt a szöveget akkor gondoltam bevetni ha rámír hogy szia vagy valami. Hogy rögtön az elején leszögezzük hogy miért is írt rám. Nem fogok órákig írogatni vele csak azért hogy barátkozzunk.
2019. jan. 27. 12:21
16/16 A kérdező kommentje:
Mert akkor lehet azt válaszolja hogy "én is szeretnék veled randizni vagy valami"
2019. jan. 27. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!