Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csunya fiú vagyok-e de valamiért nincs barátnőm.
Vannak lányok akik tetszenek de nem merek hozzájuk se szolni.
Félek hogy csak kirohognenek és amúgy se tudnék mit mondani.
Amúgy meg visszahúzódóbb vagyok de nem mindig.
Lehet hogy azért se szeretnek mert alacsonyabb vagyok?
2019. jan. 24. 17:47
1/11 A kérdező kommentje:
És szoktam látni lányokat hogy néznek meg mosolyognak es ilyenkor is félek hogy csúnyának gondolnak és nevetnek.
2019. jan. 24. 17:50
2/11 anonim válasza:
Jah a magasság az tud negatív tényezőként funkcionálni. Próbáld meg felkészíteni magad arra, hogy leszólítod az egyik lányt aki neked bejön. Ha nem megy, itt van az internet. Én se vagyok magas (165) de két exem is neten ismertem meg. Interneten nincsenek az embernek olyan nagy gátlásai általában így könnyebb a beszélgetés. Persze fenn áll a veszélye hogy olyannal jössz össze akit később már szinte letagadnál és miatta el is veszted a hited a lányokban és minden napod fájdalom :D Na mindegy ez csak saját tapasztalat 16/f
3/11 A kérdező kommentje:
Én is kb olyan magas vagyok mint te.
2019. jan. 24. 18:04
4/11 anonim válasza:
Az a alacsonysag bár valamennyire befolyásol, és a külső is, de nem annyira.
Inkább a magabiztosság. Ezt elég sokfajta technikával úgymond el lehet érni
Régen én is azt hittem h nem lesz senkim, de egyik pillanatról a másikra megváltoztam, és most is van barátnőm
A magabiztosság a kulcs...
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom olyan mintha egy lány se szeretne
2019. jan. 24. 18:37
7/11 anonim válasza:
Mint írtam, azért olyan, mintha senki sem szeretne. Mert mindegy, mennyit torodsz vele. Mindegy, mennyit foglalkozol vele. A lánynak védelem kell, amit egy magabiztos fiútól kaphat meg. Aki helytálló a mindennapi problemakban. Először ne csajt, hanem önbizalmat akarj szerezni
8/11 anonim válasza:
Legyél egy kicsit nyíltabb! A lányok a poénos, "nagy dumás" sracokba nagyon gyakran szeretnek bele.
9/11 A kérdező kommentje:
Na én pont nem ilyen vagyok.
És szerintem nem is tudnék ilyen lenni.
2019. jan. 25. 00:20
10/11 anonim válasza:
Megtudhatnánk hány éves vagy, kedves Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!