Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rosszul teszem, hogy mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul teszem, hogy mindig megbocsátok neki?

Figyelt kérdés
A barátom folyton hazudozik nekem, és én mindig megbocsátok neki. Leírok pár szituációt: Együtt szilvesztereztünk volna, összekészültem, de ő az utolsó 10percben lemondta azzal az indokkal, hogy a családjával kell lennie. Ma megnéztem az üzeneteit és megkérte a barátját, hogy mondja azt nekem, hogy le lett fújva a buli. Mint utólag kiderült ő elment. Ma mondtam neki, hogy mostmár végleg vége, mert én ezt már nem bírom, de elkezdett sírni meg mondta, hogy mennyire szeret engem és minden jó lesz. Olyanról is hazudott már, hogy nem beszélget más lányokkal közben meg irogatott az exevel, akkor is csak sírt és könyörgött. Szerintetek ez miért van, és egyáltalán megkéne-e bocsátanom neki?😅

2019. jan. 19. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, magadnak ártasz. Ennél jobbat érdemelsz.
2019. jan. 19. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, hogy játsszon veled, mint macska az egérrel!!!

Menj tőle minél előbb!

F.

2019. jan. 19. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Megnézted az üzeneteit? Ezt hogy érted?

Amúgy szerintem is ott kéne hagynod...

2019. jan. 19. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Kajra elment egyedül a buliba?😂😂😂😂😂

Egy rohadek 😂😂

2019. jan. 19. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Semmi értelme ennek.
2019. jan. 19. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát megszoktuk nézni egymás üzeneteit mióta volt ez a “nem beszélek egy lánnyal sem téma”, azelőtt nem volt rá szükség mert megbíztam benne. Utánna ő mondta, hogy nézzem az üzeneteit. Nem arról van szó, hogy “hű de roh*dék, hogy elment” hanem arról, hogy én vele szerettem volna lenne és olyan boldog voltam, hogy ez lenne az első közös szilveszterünk. Ő pedig hazugsággal lemondta és inkább elment egy buliba miközben én otthon voltam egyedül, csalódottan.
2019. jan. 19. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint többször megbocsátottál neki, ő meg röhögve visszaél ezzel.

Kérdező, több önbizalmat és jóval nagyobb önérzetet neked!

2019. jan. 19. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Dobd ki a férget.
2019. jan. 21. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:

"Az olyan kapcsolat, ami csak úgy marad életben, hogy valakinek folyamatosan szembe kell mennie saját magával, az nem ér semmit, nem is kapcsolat..."

Jelen esetben arra értem, hogy neked kell a természetes és jogos igényeidet visszafogni.

2019. jan. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!