Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? Nagyon rosszul vagyok emiatt.
Van egy srác aki tetszik nekem, történetesen az osztálytársam is. Eddig azt hittem, (nagyon kár volt) hogy én is tetszek neki. Olyanokat csinált amiből azt gondoltam, hogy tetszek neki, hogy pl. udvariasan viselkedett (most is) velem, megnevettett, oda jon hozzám minden szünetben, megszokta érinteni a kezem és a vállam, segít a dogakban, (ezek nem mindennapos dolgok nála, ezért irtam le) észre veszem, hogy szokott engem nézni, de mikor odafordulok hozzá, akkor elfordítja a fejet. Egyszer azt mondtam, hogy itt egyik osztalytarsamba sem vagyok szerelmes, és mikor ezt meghallotta látni lehetett rajta, hogy ideges és szomorú lett. Na de ma mondta az egyik barátnőm, hogy Peti (a srác aki tetszik nekem) írta neki, hogy tetszik neki, és hogy többet szeretne tole baratsagnal. Meg is mutatta az üzenetet, szóval igaz amit irt. Azt is mondta barátnőm, hogy személyesen is szerelmet vallott neki. Ez borzasztóan rosszul esett/esik nekem, de en nem merem elmondani a baratnomnek, hogy tetszik Peti, és neki sem, senkinek. Egyébként barátnőm azt mondta, hogy neki nem tetszik. Mit tegyek szerintetek? Nagyon rosszul esik ez az egész.
Köszönöm előre is a válaszokat!
14/L
Ha neki nem tetszik akkor szerintem nyugodtan elmondhatod, hiszen a barátnőd.
Petivel te sosem szoktál levelezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!