Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az nagyon kínos lenne ha én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

_kpopper kérdése:

Az nagyon kínos lenne ha én menék oda a fiúhoz és be vallanám neki hogy mennyire kedvelem?

Figyelt kérdés
2019. jan. 14. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy fiú ennél nagyobb bókot nem is kaphatna hidd el.

Kívánom magamnak is hogy legyen ilyen pillanat az életemben 😁

2019. jan. 14. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Az lenne. Én már tapasztaltam.
2019. jan. 14. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Fiútól függ, én örülnék de zavarba is jönnék
2019. jan. 14. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a fiú is kedvel, akkor biztos nem lenne kínos a válasz. Ha pedig nem kedvel, akkor mindegy, mert úgy sem lesz folytatás. Ha aggódsz, inkább négyszemközt közöld a fiúval, akkor kevésbé hajlamosak kínos pillanatot okozni.
2019. jan. 17. 06:03
 5/6 ella57 válasza:

Az attól függ, hogy már milyen kapcsolatban vagy vele. Ha

egy baráti társaságba tartoztok akkor bátran közölheted vele, hogy mi az amit kedvelsz benne. De ha többet szeretnél tőle, akkor csak finom jelzéseket küldj felé, mert szerintem még ma is áll az. hogy a fiúk szeretik a saját hódítást.

2019. jan. 17. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Annyit érnél el vele, hogy az egekbe emelnéd az egóját.
2019. jan. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!