Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan köszönést ami nagyon menő, be tudok vágódni a másiknál?
Figyelt kérdés
valami olyat keresek ami nem mindennapi és felkelti a másik figyelmét2019. jan. 13. 12:44
1/10 anonim válasza:
Manapság már elég sok a menő köszönés, hogyha mindneképp kiszeretnél tűnni a korosztályodból, társaságodból, akkor használd a "sziát".
4/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy menő köszönés. A köszönés egy alap illem. Saját magad lejáratásával nem fog sikerülni a bevágódás.
5/10 anonim válasza:
A dicsértessék tényleg jó :D én néha szalutálok, bár nem mindenkinek áll jól :'D (én rendészetre is mentem, szal érted :'D)
6/10 anonim válasza:
Nekem bejön "chiao!" (CSÁÓ!) :3
L
7/10 anonim válasza:
Bonjour
Hola (olá)
Hey
Aloha (jelentheti a sziát és a viszlátot is)
8/10 anonim válasza:
A Bonjour, és a Chiao nekem nagyon tetszeneeeee 😍😍😍
A csáó az olyan, spontán, olyan menő, a Bonjour meg olyan gentlemanes!! 😍😍😍😍😍😍
Mind a kettőtől elolvadnék! 😍😍😍
10/10 anonim válasza:
ha köszönni tud, az már imponál (sokan nem tudnak, felnőtt emberek sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!