Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért jó ez neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez neki?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány, akit szeptemberben ismertem meg nagyon jóban voltunk de aztán sajnos nem jöttek össze a dolgok... De még mindig sokat nézzük egymást van amikor felém fordul és leskelodik össze vissza aztán rampillant és visszafordult de van neki barátja, de Facebookon meg elég flegma neha, ezért nem is nagyon szoktam már vele beszélni, de ha csak hülyít akkor miért jó az neki, hogy folyton engem figyel?(én is őt). Meg miertelme ennek a hülyítésnek? Ha hülyítene akkor nem nezne engem olyan félénken nem? Vagy mondjuk lehet csak én vagyok így de ha pl engem néz valaki aki nem jön be, akkor inkább elfordulok, és próbálom elkerülni nem? Mert őt eggyátalán nem zavarja ha nézem.

2019. jan. 12. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Növeli az egóját, az önbizalmát, az értékét. Élvezi, ha egy fiú szenved miatta. Jót tesz a lelkének.

Van már fiúja. Ne fuss utána!

2019. jan. 12. 17:48
 2/4 Lazy Lover ***** válasza:
mert egó princess ! az 1 jót írt
2019. jan. 12. 18:00
 3/4 Nagy_Manitu válasza:

Amit leirsz, az az INCSELKEDÉS!:))

Az ok: Nem te vagy, hanem hogy magának bizonyítsa hogy mekkora jó nö!:)

Büntetése: SZARD LE!!!Ne gyere elöttezavarba...S szard le.

Söt mivel az egoját hizlalni akarja,ezért önbizalomhiányos, ergo "dozerold le" egyszer a ma oly divatos szóval nevezett IMIDZSÉT!:)))

EZtkövetöen a tenyeredböl fog enni.(Mivel azt azért nemnézik aki nemtetszik!:))), s ha ezt szóvá is teszed neki, le fogjatagadni, de ettöl függetlenül légy benne biztos,hogy bejössz neki!:) Csak nem tud vele mit kezdeni. S nem is fog akarnai!:)))))

2019. jan. 12. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást, és akkor többet megpróbálok nem foglalkozni vele
2019. jan. 12. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!