Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden és tömören annyi lenne a történet hogy az osztályomban nagyon tetszik egy srác. Mostanában egész jóban lettünk és pár héttel ezelőtt már igazán úgy tűnt hogy érdeklődik irántam. Végül elkezdtünk beszélni chaten is, tök jó volt minden, de most a suliban rám se néz. És nem túlzok. Nem köszön, hozzám se szól. Mégis chaten meg még mindig ír😅 mégis miért van ez?? Volt aki azt mondta hogy csak nem akarja kimutatni az osztály előtt, de őszintén nem is tudom... ez nem valami normális. Mégis chaten az esetek többségében ő keres. Szóval egyáltalán nem értem mire jó ez a ‘nem szólok hozzád’ dolog..2019. jan. 11. 16:39
1/3 anonim válasza:
BÁTORTALAN. Nincs gyakorlata a csajozásban, nem tudja mivel kezdje a veled való beszédet. Szólítsd meg őt Te. Kérd a segítségét egy matekpélda megoldásához, fizikai jelenség elmagyarázásához, mivel te "nem érted"... Légy többet a látókörében.
2/3 anonim válasza:
Aki azt mondta,hogy nem mutatja ki az osztály előtt annak igaza volt.Meg az első válazolónak is,nem tudom hány évesek vagytok,de valószínű nagyon fiatalok még.Amikor elkezdtetek beszélgetni még nem érdekelted annyira,így az osztály előtt is simán beszélt veled.De ahogy egyre jobban megismert elkezdted érdekelni,így biztos zavarban lenne egy-egy beszélgetés alkalmával,ami elég észrevehető és nem akarja,hogy a haverok ezzel cikizzék.Ne félj,idővel javulni fog a dolog,csak próbálj neki utalgatni finoman a dologra,hogy ne csak chat kapcsolat legyen.
3/3 anonim válasza:
Mert nem mer élőben közeledni. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!