Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye arra utal hogy én nem tetszem neki?
Kb 1 hónapja megismekedtem a legjobb barátnőm haverjával, nagyon megtetszett. Elkezdtünk facen beszélgetni, közben még egyszer találkoztunk, szemeztünk . A beszélgetéseink során mindig nagyon kedves, válaszol, de míg én bombázom kérdésekkel, ő nem igazán mutat érdeklődést :( nemrég szakított a barátnőjével, lehet ez az oka, vagy az hogy tényleg hidegen hagyom.
Ő 19 én 17

Ne bombázd kérdéssel, mert egy idő után megun.
Még csak érvényesülni sem hagyod, hogy érdeklődjön irántad.
Viszont légy türelemmel, most szakított a barátnőjével, kell neki egy kis idő, aztán majd látod hogy hogyan alakulnak a dolgok.
Ha te irányítod végig a beszélgetést és ő nem is nagyon ír vagy kérdezget más dolgokról akkor nem érdekled.

igaza van az 1. Válaszolónak.
Hagyjad egy kicsit, mert most ment szét egy Lánnyal , nem konnyu feldolgozni de ilyenkor hagyni kell a másikat.
És nem szabad kérdésekkel letámadni. Hadd kérdezzen ô is vissza, ha olyan kérdést teszel fel amire vissza tudja válaszolni de nem teszi akkor meg végképp hagyjad
Jó, hát nem kérdést kérdésre halmozok, de inkább én vagyok az érdeklődőbb.
Próbálok akkor türelmesebb lenni, aztán ha részéről abszolút passzivitásba torkollik a dolog, elengedem a témát :(

Tartózkodj a látókörében, de hagyd, hogy kezdeményezzen. Idővel közelíthetsz Te is feléje...
F.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!