Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még sosem láttam és távkapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem láttam és távkapcsolatban vagyok vele 450km Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Vagy vannak hátrányai illetve előnyei?

Annyira szeretem :(

2019. jan. 10. 17:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De kaptam tőle egy csomo kepet es szep :(
2019. jan. 10. 19:29
 12/18 A kérdező kommentje:
De kaptam egy csomó képet es szep
2019. jan. 10. 19:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Hallottál már arról, hogy kép letöltése az internetről?

Inkább videochatelj vele.

2019. jan. 10. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:
hogy nem skypeoltál még vele?? képet bárki tud küldeni, de ha videón nem meri megmutatni a képét, az már nagyon gyanús! még akár ki is használhat téged!
2019. jan. 10. 22:39
 15/18 A kérdező kommentje:

Ő igazi..

Rengeteg kepet kaptam tole

Macskajarol

Stb

Tudom hogy igazi

Sulis kepen is lattam

Vagyis a sukija weboldalan

2019. jan. 12. 14:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Sulija*
2019. jan. 12. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
hogy lehetsz vele kapcsolatban, ha még sose beszéltél vele úgy, hogy közben látod az arcát?? skype, whatsapp, messenger, facetime mind ingyenes, semmiből nem tartana videohívni
2019. jan. 12. 20:48
 18/18 kupon73 válasza:

Csak 450 km. :)

De, ilyen felállással a szomszédod is lehet.

Egyszerű:

Felveszi más személyét ami a képeket illeti. Bárki megteheti ezt.

Még a hangüzenet sem megoldhatatlan ha valójàban eredetiben ő màs nemű (hangtrchnika)

Mèg a videó sem bizonyítja ő az, egyszerűen küldi azt amit szerencséjère feltölt az eredeti személy és neki màs dolga sincs, csak leszedni, neked átküldeni.

Ahhoz, hogy megtudd ki is ő, hogyan néz ki, nyiss vele LIVE videóhívást.

Amúgy erre is van már technika ami LIVEben is működhet közben màs van rajta nem ő de, ez nehezebben kivitekezhető ha összevissza reagál mivel előre felvett anyag.

A kedved nem akarom elvenni, ismerek olyanokat akik 3 èv utáni távkapcsilat után de ott 8 ezer km. volt a táv és VÈGRE találkoztak is, de midkettő valóban az volt aminek 3 éven át bemutatta magát a neten, de ismerek olyat is aki ennek áldozata lett, mert az egyik fél valójában egy vén perverz dög volt informatiai múlttal.

2019. febr. 8. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!