Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem láttam és távkapcsolatban vagyok vele 450km Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Vagy vannak hátrányai illetve előnyei?
Annyira szeretem :(
2019. jan. 10. 17:20
1/18 anonim válasza:
Olyan nagyon szeresd, mert mèg nem ismerem.
Csak abbòl amit leìr magáròl nem szabad.
2/18 anonim válasza:
Én is "jöttem már össze" olyannal akit még sosem láttam... Aztán a 200 km ellenére találkoztunk és hatalmas nagy csalódás volt. De szerencsére amint megláttuk egymást mindkettőnknek leesett, hogy jó barátok leszünk :D
Ne jöjj össze senkivel látatlanba. Ilyen nincs.
4/18 anonim válasza:
1500 km volt köztem és a barátom között mikor összejöttünk. 3 hónapra rá találkoztunk élőben először, addig nem is tűnt igazi kapcsolatnak. most januárban van a 2. évfordulónk, pár hónap múlva költözök ki hozzá
5/18 anonim válasza:
amúgy miért feltételezi mindenki, hogy látatlan? skype létezik, a 21. században lehet videohívni embereket :D
6/18 anonim válasza:
#5, tán mert leírta, hogy dose látta
7/18 anonim válasza:
Bocsánat a hibákèrt egyes vagyok.
Èn beszèlgettem harom honapig egy fiuval.
Ketszer talalkoztunk, majd kikoltoztem hozza Ìr országba.
Másfèl hònap utan menekültem haza.
8/18 anonim válasza:
érdekes még nem láttad de kapcsolatban, ha rákérdez valaki hogy kivel vagy együtt mit felelsz? hát valami netes sráccal akit életemben nem láttam még?
9/18 anonim válasza:
#6 azon átsiklottam, bocsi :D ja hát így elég gáz, én folyamatosan napi szinten skypeoltam barátommal
10/18 anonim válasza:
Megnyugtatlak. Nagy csalódás fog érni, ha találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!