Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak jatekszernek hasznal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak jatekszernek hasznal?

Figyelt kérdés
Egy hazibuliban kezdodott.kimentek cigizni es ott mondta az egyik baratnomnek hogy felakar szedni.Utana tancoltunk,lesmarolt majd utana tobbszor is smaroltunk.Masnap ramirt utana meg parszor beszeltunk es ennyi.Egy masik buliba megint taliztunk,de valahogy mar nem ugy viselkedett velem,tobbszor mondta h uljek az olebe de megsem olysn volt mint multkor. Egyebkent elegge macso tipusu tehat nem tudom h mit gondoljak.
2019. jan. 6. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Lyukad kell. Ennyi. Enged el. Vagy legyél a ribizlije. A döntés a te kezedben van.
2019. jan. 6. 22:27
 2/5 anonim válasza:
Csak szexre kellenél neki!Ne haragudj de ez a mai udvarlási rituálé?smárolunk ülj az ölembe ülj a f@$zomra??? ...szerintem keress valami normálisabb hapsit..
2019. jan. 6. 22:29
 3/5 anonim válasza:
Ribije vagy, legyel is az. Ha ennyibol nem vagy kepes leszurni hogy mire kellenel neki. Macso tipus? Ezt nem neveznem annak. Toketlennek inkabb.
2019. jan. 6. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
A leendo menyasszonyanak tekint szerintem
2019. jan. 6. 23:12
 5/5 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
Csak a sexre kellesz neki.
2019. jan. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!