Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudommilegyenez kérdése:

Mit tegyek ha szeretem?

Figyelt kérdés
7 honapja vagyok egyutt barátommal. Nagyon sokat veszekedtunk. Sokszor okkal,sokszor ok nélkül. Féltékeny tipus vagyok nagyon bar erre adott eleg okot,de most nem ez a lenyeg. 1 hete kivételesen miatta kaptunk ossze a vege az lett h szakitsunk, de aztán inkabb kitaláltam h legyen egy honap szünet, eddig bírtam. Eltelt egy hét. Borzalmas nélküle. Utoljara o is a legjobbakban remenykedett es menteni szerette volna a kapcsolatot. Irta h bármikor irhatok nyugodtan.. de megse merek.. en otletem volt ez a hulyeseg.. es nem én szeretnek most a gyengebbik félnek latszani.. egyébként a szünet azert lett az otletem mert az osszeveszes heveben csunyakat mondott rám.. es visszaelt olyan dolgokkal amit bizalommal mondtam el neki.. en soha nem tennek ilyet. Mondtam mar ra csunyakat de ez durvabb volt. Mit tennetek a helyembe? 17/L
2019. jan. 5. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Hiányzik neked ,illetve azt biztos csak hirtelen felindulásból mondta és hiányzol neki valószínűleg szóval írj rá nyugodtan .De aztán te tudod .

16/L

2019. jan. 5. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kell nektek ez a kapcsolat? Állandóan veszekedtek, egymást szidalmazzátok, ő megcsalt, visszaélt a bizalmas információkkal - keress már egy normális kapcsolatot, ne ragadj bele ebbe.
2019. jan. 5. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Ebből szakítás lesz. Ha nem most,akkor később.
2019. jan. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!