Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még valami ennyi idő után?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még valami ennyi idő után?

Figyelt kérdés
Közel fél éve, hogy szakítottunk barátnőmmel(17) és a mai nap találkoztam vele. Persze véletlen, ugyanis csak bementem enni a Burger Kingbe, ahol diákként dolgozik. Erről nem tudtam, mivel szakítás után kezdhetett el ott dolgozni, és tudni kell, hogy bár 1-2 hétig még beszélgettünk egymással facebookon utána de hiába váltunk el barátként, jobbnak láttam mellőzni a beszélgetést vele, hogy könnyebben felejthessek. Nehéz volt így elengedni, hisz szerettem még utána sokáig, és nem felejtettem el a mai napig. Majd ma mikor nála rendeltem, újra fellobbant 1 apró láng bennem és mint rég látott barát, elhívtam kávézni, beszélgetni, amit elfogadott. A szakítás oka anno az volt, hogy messzebb költöztem és ez akkor engem megviselt, annyira, hogy még kissé el is fordultam tőle, pedig szerettem. Ennek következménye pedig az lett, hogy a kapcsolatunk elhidegült majd a szakítás mellett döntött, pedig ő is szeretett akkor. Hozzáteszem, hogy nem sokkal utána jobban összemelegedett egy másik fiúval, így már nehéz volt visszahódítanom, de azt tudom, hogy most nincs senkije. Persze voltak még kisebb hibáim, ahogy neki is, de úgy érzem tanultam belőlük. Ezért érdekelne, hogy szerintetek ennyi idő után lehet-e még köztünk valami újra a barátságon túl. Az ő szemében is látszódott, hogy örült nekem, hogy láthatott.
2019. jan. 2. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:

A kávézás közben feltűnne ha igen.Vagy majd csak később mentek?

Szerintem van rá esély simán.

2019. jan. 2. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetéetek az előzővel. Simán lehetséges

Nekem harom év alatt utálatból is sikerült visszaszereznem a barátomat

Azalapján amit elmondtál... Ha tényleg érez még valamit akkor nyert ügyed van

2019. jan. 3. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!