Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek nekem kéne írni?
Figyelt kérdés
Egy sráccal már beszélgetünk egy ideje, mindennap írogattunk. Viszont egyik nap már nem írt és nem tudom hova tenni.. soha nem köszöntünk így a beszélgetés során szóval kimaradtak a ‘szia/jó reggelt/ jó éjt stb’ üzik. Igazából volt hogy megkérdezte mi újság velem, amikor elhalt a téma amiről szó volt.
És belegondoltam, tulajdonképpen én még ilyen mizu/ mi újságot nem kezdeményeztem.. szerintetek lehetséges hogy arra vár most én nyissak felé?? Vagy megunhatta a beszélgetést?
2018. dec. 30. 17:08
3/10 A kérdező kommentje:
Mármint arra vár vagy megunta?😅
2018. dec. 30. 17:31
4/10 anonim válasza:
Unalomba fulladt a beszélgetés. Ha két ember egy hullámhosszon van akkor akár a katicák repülési szokásairól is eltudnak beszélgetni órákig.
5/10 anonim válasza:
Megunt téged vagyis el laposodott köztettek a téma vagy az érdeklődés egymás iránt! Pedig sok ezer dologról lehetne, manapság beszélni. Csak ti olyan sablonos módon csináljátok mint a többi, átlagos cseverészés szokott lenni.
6/10 anonim válasza:
Mindenképp írj neki! Arra vár ezt lefogadom! Főleg ha írt egy miújságot a legalapabb, hogy viszonzod! De igaziból ne félj ráírni, főleg ha tudod semmi dolga és amúgy is unatkozik. Én sem zaklatok lányokat ha látom ellaposodott a téma de nem tesz semmit ellene a partner nem is írok. Ha érdeklem őt ír. Nem fogok én mindig irogani neki kérdezgetni ő meg egyzavas válaszokban válaszol és vissza se kérdez. Gondolkozz el miért fullad abba a beszélgetés. Kérdeztél tőle mostanság valamit? Ha felhoz egy témát vissza kérdezel? Stb.
7/10 anonim válasza:
Írj!
Én akkor szoktam offolni valakit ha azt érzem az érdeklődése alábhagy. Nem kérdezősködik, ritkán ír stb. Ha ezt érezhette akkor lehet ezért nem ír ő. Mert lehet azt hiszi nem érdekled. De ez nem derül ki ha nem beszélsz vele :)
8/10 anonim válasza:
#3 Az eredeti nagy, vastag betűs kérdésre válaszoltunk. Szóval igen, nyiss felé, írj rá, ha akarsz valamit.
9/10 anonim válasza:
Szerintem fiunak kell irni,de irj rá ha ir ir. 24/F
10/10 anonim válasza:
Velem is volt olyan, hogy nagyon jól elbeszélgettünk, nagyon megkedveltem a lányt, de ő soha nem kezdeményezett. Ebből azt szűrtem le, hogy nem nagyon érdeklem, ezért többet nem írtam neki. Azóta sem keres nagyon, igazam is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!