Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csók? Csókolózás? Tájékoztassa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók? Csókolózás? Tájékoztassatok!

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nincs igen magas szinten a kapcsolatunk, nem szoktunk csókolózni,egymásnál aludni meg random éttermekben talizgatni mert nincs igen pénzünk. Ugyanakkor három éve vagyunk együtt, nem valami gyorsan haladunk, de nem ez a lényeg.

Vettem neki karácsonyi ajándékot és messengeren megbeszéltünk h dec 29.én talizunk valahol. Ő is vett nekem valamit, de azt mondta mg is akar csókolni.

Kicsit megijedtem, hiszen olyat én még SOHA nem csináltam senkivel, ő az első IGAZI barátnőm.

Azt sem tudom hogy hogy megy ez, mit lell csinálni, mármint nem az, láttam már filmen csókolózást nem is egyszer, de még mindig csak annyit tudok hogy a szám kell hozzá. Meg hogy van valami francia vagy milyen csók is amihez a nyelv is kell.

Tudom hogy nagyon hülye vagyok, de légyszi valaki help!!

Bullshiteket továbbra sem kérek.

2018. dec. 26. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ugye ez csak kamu?
2018. dec. 26. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Hány évesek vagytok?
2018. dec. 26. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Elég érdekes, hogy a bullshit szót tudod már mit jelent...

Ti még nem álltok készen erre a kapcsolatra.

Mondjuk igen fura, hogy 3 éve együtt vagytok, de mégis csak most érintitek meg egymást.

Nem tudom mennyi idősek vagytok, de agyilag nem tartotok ott, hogy "járjatok".

Csak legyetek baràtok és töltsetek el együtt sok időt.

2018. dec. 26. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Eloszor is nyugi.

Mivel kb az elso csok ne hasznald a nyelved.

Mar tanacs:

Ne kegyen kiszaradva a szad de ne pont elotte rakj 2 kilo ajakapolit magadra

Rago! De mielott csokoloznatokbpersze vedd ki.

Ne kerj engedelyt meg ilyenek. Marmint: akkor ize most csokolozunk?

Mikor csokolgatlak meg?

Erezni fogjatok mikor nem kell kerdezni.

Ha kezdemenyezd fogadd el.

Erezni fogod mikor mar eleg lesz lehet h a csaj el is huzza a fejet egy kicsit. Vegtere is nem akatoknorakat egymas ajkan logni nem de?

Ha nagyon parazol a neten is ra tudsz keresni par dologra.

De ami nagyon fontos: elvezd is.

2018. dec. 26. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja bocs lefelejtettem h 16F/L
2018. dec. 26. 23:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzájárulást, de ebből csak #4 volt értelmes meg talán #3 félig, még várom a válaszokat...
2018. dec. 26. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is, szerintem a ti kapcsolatotok nagyon értékes lehet, és további sok boldogságot kívánok.

A csókolózáshoz pedig, mivel te vagy a férfi, nagyon jól esne a lánynak ha te kezdeményeznél. Csak szépen belenézel a szemeibe, aztán az ajkára és közelebb húzod magadhoz. Maga a csók viszont lehet először szájrapuszi szerintem, és aztán egy kicsi nyelves, az sokkal meghittebb mintha csak őrülten forgatnád a nyelved a szájában mint egy haldokló halacska.

A nyelveshez pedig, ne tartsd bent a nyelved 5 mp-nél tovább, és amíg bent van szépen simogasd vele a barátnődét. Aztán az ajkaddal is játssz az övével.

És lehet mindent szép lassan, nem kell elkapkodni az egészet. És ha mégis valami égő lenne belőle, ne aggódj miatta, majd 5 hónap múlva együtt fogtok röhögni a kis bénázásaitokon.

Remélem segítettem ezzel a részletes tanáccsal lol, és sok szerencsét, nem kell ráparázni, csak az a lényeg hogy érezze a lány is hogy élvezed!

2018. dec. 27. 10:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, megfogadom.

UI.: halacska?! Komolyan? Hány éves vagy öt? :)

2018. dec. 27. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!