Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha a szerelmem meg akar csokolni?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel megcsokolt es utanna mit mondjak? Vagy mit tegyek?
(Nem nem a baratom csak az exem es hat megint kavargunk es azt mondta megcsokolna meg minden es hat nem tudom mit is kene csinalni)
2018. nov. 26. 21:31
1/4 anonim válasza:
Exel nincs újrakezdés semmi téren sem!!!
AmugY nem tudom majd jön magától.
3/4 anonim válasza:
Csak örülj neki:) Nincs erre protokoll, hogx mit kell, v mit tanácsos csinálni, csak élvezd ki amíg tart még utána a varázs néhány másodpercig vagy percekig is akár, nemtom, meddig szokott ez lenni:) Szerintem nem feltétlenül térsz egyből magadhoz, és ha jó volt, mosolyogni fogsz csak, nagyon bazsalyogni, és fülig ér a szád:):):):)
4/4 anonim válasza:
Elsosorban tisztazni kene, hogy a 'szerelmed', az 'exed', vagy 'kavartok'.
Aztan meg jo lenne kicsit felnoni, mielott pasizol, mert kb. annyira vagy erett mint egy 10 eves, de mar 'exed' van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!