Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ennyire nehéz volt összejönni a kiszemeltjével az embernek?
Manapság bármennyire bejön egymásnak két ember, a folyamatos taktikázás, huzavona mindkét fél részéről sokszor tönkreteszi, vagy szinte ellehetetleníti a kapcsolat kialakulását.
Taktikázás alatt az olyanokat értem, mikor pl. "nem irok neki vissza 1 óráig mert ő is 1 óráig nem irt vissza"
"kirakom storyba hogy fiu/lány ismerőseimmel vagyok hogy féltékeny legyen"
és társai...
igen velem is előfordult már sokszor, de a környezetemből is csak ilyeneket hallok.
Nyilván egyszerűbb lehetett az élet ezt a storys dolgot illetően 15-20 évvel ezelőtt. Nem volt senkinek Facebookja, meg úgy amúgy bármilyen közösségi médiája, így a kommunikáció a valóságra "korlátozódott" (furcsa ezt a szót használni, hiszen előtte elképzelhetetlen volt, hogy majd kütyüket nyomkodva többet fogunk megtudni a másikról...) vagy a telefonra, de az meg nincs és persze akkor sem volt ingyen.
Kevesebb szorongás, fölösleges aggódás, amit pl. írtál, hogy "jaj egy órája nem írt vissza", vagy "jaj fönt van de nem ír vissza".
Ugyanakkor, most legalább tudjuk hogy él az illető, és kicsit több alapunk van feltételezgetni és eljátszani a gondolatainkkal, ha a kiszemeltnek vannak fönt képei, meg valami infó magáról. Bár szerintem, mivel ez régen abszolút elhanyagolható volt, ma sem halnánk bele a hiányába...
De a kérdésedre a válasz: régen is voltak ám szarkeverők meg módszerek arra, hogy a másikat kicsit féltékennyé tehessük, de nyilván nem ennyire intenzívek, mert nem voltak a képünkbe tömve. Személy szerint részben bánom, hogy nem akkoriban nőttem fel, részben nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!