Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csabitsak el egy srácot akinek barátnője van?
Imádom hogy mindenki a véleményét írja és nem a választ.
Szerintem személyesen jobb odamenni mint ráírni, egyrészt nem marad nyoma így ha gázul jön ki, ki lehet magyarázni, minthogy egy üzenet feketén-fehéren ott van. Másrészt a fiúk az önbizalommal teli laza lányokat szeretik, mágnesként vonzza ha az önállóságot látja benned. Menj oda, pár ital után, valami egyszerű dologgal, pl ha dohányzol kérsz gyújtót, vagy megkérdezed hogy érzi magát (a buliban). Ha tényleg tetszel neki folytatni fogja a beszélgetést, de ha nem, még mindig kevésbé kínos mint írásban.
Ilyenkor az ember szétizgulja a dolgokat, Én is ezt tenném, de hidd el kívülről csak egy pár perces momentum lenne egy estén.
Hajrá! :) 18/L
Megérte?
Valószínűleg félreértetted a jelzéseket. Legközelebb próbálj meg hallgatni másokra, akik normális hangvételben megmondták a véleményüket és tanácsot adtak neked.
Én azt gondolom, hogy ha az emberben van egy kis alázat és nem gondolja magát mindenkinél jobbnak, akkor az aranyat érhet, és könnyebben talál valakit, aki értékeli is ezt, mint olyat, aki az egoizmusáért van oda. Azt tudom még tanácsolni, hogy gondolkodj el mások jelzésén, mert nem feltétlen akar tőled semmit se az, aki néz téged. Egy kis gondolkodás sokat tud segíteni...
A kérdesed illetve a válaszaid alapján elárulom SZERINTEM miért azzal a lánnyal van, és nem veled ( ez a karácsonyi ajándékod )
1. Eleve az, hogy megfordult benned a kérdés, hogy tudod elcsábítani valaki pasiját, önmagáért beszél
2. Éretlen gondolkodású vagy
3. Lehet szebb vagy annál lánynál, de (minden valószínűség szerint) okosabb semmiképp
4. Ha fiú lennék, ennyire nagyképű pics@val soha büdös életbe nem járnék
Egy tanács : Felejtsd el a srácot, bár ezt a kérdést 3 nappal ezelőtt tetted fel, még azt is elhiszem, hogy azóta másba vagy "szerelmes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!