Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csabitsak el egy srácot akinek barátnője van?
Sehogy.
Nem téged választott, hanem azt a csajt, akit "nem szeret"...
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Itt már nem csak én, hanem még pár ember megválaszolta neked a dolgot.
Értem én, hogy neked nem számít az erkölcs, de az jó neked, ha ezért cserébe könnyű vérűnek tartanak? Mi van, ha pont ezért nem fogsz kelleni neki, mert megbélyegez téged a srác? Elvégre ítéletet mondani gyorsan lehet.
Ezek nem indokok, amiket leírtál. Attól, hogy néha rád néz, és szerinted szebb vagy a csajnál, nem leszel feljogosítva arra, hogy szétrombold másnak a kapcsolatát. Egyáltalán miért hagyná ott a barátnőjét egy ilyen éretlen gondolkodású lányért, mint te?
Inkább hagyd, várd meg míg szétmennek. De... Ha ezért éveket kell várnod, akkor ne lepődj meg, csak azt fogja bizonyítani, hogy rossz megfigyelő vagy és túl sokra tartod magad. A szépség relatív, neki a barátnője tetszik, mert nyilván nem ok nélkül vannak együtt.
Fogadd el a tényt, csak te gondolkodsz másképp.
Ne legyél mar hulye.
Ne avatkozz bele. Majd amikor szetmennek, akkor irhatsz ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!