Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hagyjam az egészet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal elég régóta ismerkedem,de az utóbbi időben folyamatosan leráz. Van esély rá,hogy újra minden a régi legyen,vagy hagyjam,és lépjek tovább?
2018. dec. 21. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Esély az szinte mindig van. Simán lehet hogy csak rossz napja/hete van. Lehet történik valami a családjába, akármi.

Én azt tanacsolom hívják el valahova, kavezni, teszi, forralt borozni...

Ha német mond akkor igen, lépj tovább, ha meg elmegy, úgyis ott látni fogod hogy mennyire kellesz neki.

2018. dec. 21. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
Hagyd a fenébe. Ha csak folyton leráz nem ér annyit. Egyetlen ribi se ér annyit, hogy időz pazarolj rá ha ő nem szán rád. Valószínűleg rádunt vagy talált valaki mást de annyi gerinc nincs benne, hogy elmondja.
2018. dec. 21. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Esély az mindig megvan rá, hogy minden jóra fordul, viszont szerintem jobban jársz, ha hagyod őt. Valószínűleg nem érdekled őt.
2018. dec. 21. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hagyd, próbálj beszélni vele :)
2018. dec. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!