Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolat mukodik, vagy offos ebben a helyzetben, ti mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akibe mar evek ota nagyon szerelmes vagyok es kb 1-2 eve elkezdtunk dumalni es kiderult nemreg hogy neki is bejovok. Csak az a baj, hogy tobb mint 250 km van kozottunk, en magyarorszagon o meg kulfoldon lakik, es en egy evben kb 4-5szor megyek oda es latjuk egymast. Kb minden nap beszelunk es nem birnam elviselni ha nem talalkoznank tobbet vagy nem lenne a jovomben szerepe. En 17 vagyok, o 19. Mit tegyek? Mire leszek annyi idos hogy osszekoltozzunk vagy valami tortenjen lehet hogy talal maganak addigra valakit. Mit csinalnatok a helyemben?:((2018. dec. 21. 00:00
1/5 anonim válasza:
Nincs garancia arra, hogy működik, de mit veszíthetsz? Vagy megpróbálod és nem működik, vagy meg se próbálod, és azon rágodhatsz jó sokáig, hogy mi lett volna ha...
2/5 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ezt nektek kell eldöntenetek... Ti tudjátok, mennyire bírjátok így.
Nekem az elején kb. ennyi volt a távolság, de nekünk megfelelt. Aztán egyre közelebb költöztünk egymáshoz :) De volt ismerősöm, aki nem sokáig bírta a kb. 50 km-es távkapcsolatot...
Semmire nincs garancia, ha együtt laktok, akkor sem, most emiatt ne hagyd ki, ha amúgy elviselhetőnek látszik a dolog. Fontos, hogy mi a tervetek a jövőre vonatkozólag s mennyire vagytok fontosak egymásnak s mennyire kell nektek egy fizikailag is közeli társ.
3/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennek így nem lenne semmi értelme. Szerintem ne pazarold erre a fiatalsagod. Nem fog működni. Ha érdekel hogy miért gondolom így szívesen kifejtem hosszabban:D
4/5 anonim válasza:
Fiatalok vagytok! Szerintem mindenképp próbáld meg, de fontos, hogy ne csak TE akard ezt a kapcsolatot, hanem ő is! A legfontosabb majd, hogy távkapcsolatba ezt egy idő után tettekkel is "kell" "bizonyítani" mert igényed lessz rá! A másik ami fontos, attól hogy, nem vagy vele, még neked Boldognak kell majd lenned a hétköznapokba! Teljes életet kell majd élned ( koncentrálj a sulira a munkára hobbidra stb), hogy Ő ott lessz neked az csak egy nagy Pozitív extra lessz a mindennapokhoz! Nem mindenkinek jó a távkapcsolat Nekem a szeretetnyelvem a Minőségi időtöltés és az Intimitás ha ez nincs meg akkor nekem Off! A tied, tietek lehet teljesen más ezért egy pár évig távkapcsolatba is jók lesztek! Igyekezzetek majd minnél hamarabb közelebb kerülni! Kérdés: szülők mit szólnak!? 31 F
5/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy van jövője a kapcsolatotoknak, vágj bele. Én 8700 km-re lakom a páromtól, évente három alkalommal találkozunk egy hónapra, elég nehéz de ez csak átmeneti. Mindenképp kell közös jövőképet alkotnotok amiért érdemes túlélni a mindennapokat és érdemes dolgozni vagy tanulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!