Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan léphetnék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék?

Figyelt kérdés

Nyári munkán ismerkedtünk meg, azóta sajnos én felmondtam az iskola miatt és így elváltak útjaink. Azóta csak néha néha beszélünk egy közösségi oldalon és egyszer mentünk együtt bulizni. Nekem nagyon tetszik még mindig,de nem tudom hogyan léphetnék. Amikor még együtt dolgoztunk akkor érezni lehetett,hogy van valami köztünk de egyikünk se mert lépni.

A héten valószínűleg végre összefutunk,de csak egy közös társaság miatt. Hogy léphetnék vagy adhatnám tudtára hogy nekem még mindig tetszik és lehetne több is köztünk?

2018. dec. 19. 16:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tudom, hogy fiú vagy vagy lány, így a válasz megfogalmazása egy kicsit komplikált.

Leegyszerűsített mód persze mindenhez van, ahogy ehhez is: menj oda hozzá és beszélgess vele. Ha megvan köztetek a kémia, akkor valószínűleg sikerül egyről a kettőre jutni, viszont ezt a lépést egyedül nem fogod végbe vinni, ehhez kell ő is. Ha úgy érzed a találkozás során, hogy nem igazán akar tőled semmit se, akkor inkább hagyd.

Beszélgetés során könnyen le lehet szűrni, hogy a másik fél akar-e valamit vagy sem.

2018. dec. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!