Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Idén egy új suliba kezdtem járni és van egy lány osztálytársam, akibe beleszerettem, de még nem mondtam el neki, mert félek attól, hogy elrontja a baratságunkat. Tegnap viszont észre vette, hogy valami nyom belülről, és rá kérdezett. Amire én azt mondtam, hogy semmi bajom, de nem tudok hazudni, így tudja is hogy hazudtam neki, és addig kérdezte, amíg azt nem mondtam neki, hogy holnap, azaz ma elmondom. De félek ha elmondom neki, akkor nem hogy nemet mond, hanem még eltávolodik tőlem... Félek ettől, mert ő az egyetlen aki törődik velem. Szerintem azt se túlzás mondani, hogy ő tart életben.
2018. dec. 19. 11:56
1/9 A kérdező kommentje:
Kérdésem elírtam, azt akartam kérdezni, hogy merjem elmondani neki?
2018. dec. 19. 11:57
2/9 anonim válasza:
Ha te őszinte ember vagy és illedelmesen válaszolsz a kérdésre, de persze azt is mondhatod, hogy nem válaszolsz erre a kérdésre, mert nem kötelező, akkor ne köpd magad szembe... vállald a következményeket ez van... többféle dolog is kialakulhat ebből, de persze arra is van esély, hogy eltávolodtok egymástól...
Ami motiválhat arra is van esély, hogy ő is szerelmes beléd és összejöhettek a jövőben és barátok maradtok és soha nem váltok el egymástól.... gondolkozz inkább pozitívan :)
Nemet nem tud arra mondani, hogy elmondod neki őszintén, hogy szerelmes vagy belé...
Te is törődhetsz magaddal....
Túlzás azt mondani, hogy ő tart életben....
2018. dec. 19. 14:42
3/9 anonim válasza:
Azzal nem követsz el semmilyen bűnt se, ha elmondod neki az érzéseidet. Legrosszabb esetben annyi lesz, hogy inkább távolodni fog tőled, viszont ilyenkor jön a kérdés: jobb eltávolodva lenni valakitől, úgy, hogy elmondtad az igazságot vagy pedig az a jobb, ha minden nap hazudsz neki és saját magadnak is azzal kapcsolatban, hogy nem mondod meg neki az igazságot?
A válasz lehetőség a tiéd, a válasz következményét viszont nemcsak te, hanem a lány is érezni fogja.
2018. dec. 19. 16:27
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindkettőtök válasza elgondolkodtatott, és arra jutottam, hogy elmondom neki. Sajnos ez ma nem jött össze, mert rosszul lett, meg mielőtt elmondhattam volna. Idén már nem valószínű hogy találkozunk,mert van egy szép 60-70 km köztünk, de azért majd a két ünnep között megkérdezem, hogy lenne-e kedve velem lenni egy napot... Ha még nem, akkor majd január 3-án leghamarabb megtudom neki mondani. Még egyszer köszönöm!
2018. dec. 19. 17:40
5/9 anonim válasza:
Majd azért írj, hogy mi lett a vége! :D
2018. dec. 19. 23:10
6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Bizonyos körülmények úgy hozták, hogy messengeren keresztül mondtam el neki. Ez hiba volt szerintem. Azt írta vissza, hogy ő nem érez úgy irántam, csak az egyik legjobb barátjaként tekint rám. Nem azt mondom, hogy ez nem fáj, de ezt magamnak köszönhetem. Most már nem tudok mást tenni, mint hogy várjak a csodára, hogy ő is majd érez úgy irántam, mint én ő iránt... Köszönöm szépen a segítségeiteket.
2018. dec. 21. 16:09
7/9 anonim válasza:
Hát ez szomorú....
De értékelem, hogy ezután se adod fel és kitartasz...
Remélem azért mondtad neki, hogy vársz rá...
2018. dec. 21. 23:39
8/9 A kérdező kommentje:
Na a mai volt az eddigi legjobb és legrosszabb napom... Elhívott jegkorcsolyázni, amire én igen mondtam annak ellenére, hogy soha nem próbáltam még. Sokat bénáztam is, de legalább még tudtam nevetettetni. A végén csuron vizes volt a nadrágom. Aztán mivel a buszom csak órák múlva jött, így sétáltunk a városban, majd kilyukadtunk a busz állomásra, ahol ott is maradtunk. Beszélgetés közben megkérdeztem, hogy ki tetszik neki (hülye ötlet volt). Nem mondta ki a nevét, de tudom ki az. Az egyik osztálytársunk. Ráadásul az egyik jó haverom. Nem tudom miért kérdeztem meg, de ha vissza pörgethetném az időt, akkor nem kerdézném meg. Így most csak jobban fáj az egész.. Nem tudom mit csináljak innentől kezdve...
2018. dec. 22. 18:44
9/9 anonim válasza:
Egy tipp, felejtsd el az érzéseid... Az idő segít, tereld el a figyelmed róla, és ne hagyjd, hogy eszedbe jusson véletlenül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!