Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg? Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Mindig is úgy gondoltam (lehet hogy régimódi vagyok) hogy a fiúnak kéne először szerelmet vallania, de ebből a helyzetből már kicsit elegem van és nem akarok tovább várni.
Tehát van egy nagyon jó fiú barátom, aki nekem már nagyon régóta tetszik és most megtudtam hogy én is neki (egy haverjának mondta aki elmondta nekem). De a fiú nem lép. Már hónapok óta egy csomószor megfogja a kezem, sokszor megölel, puszit is adott már. De engem zavar hogy semmi konkrét nincs kimondva. Szeretnék rákérdezni hogy akkor most mi van. De ezt pontosan hogyan tegyem? Mit mondjak neki?
2018. okt. 16. 16:22
1/1 anonim válasza:
Mondd neki azt hogy ismersz egy lányt aki szerelmes az egyik fiú barátja. Aztán ragadd meg a hajánál fogva, adjál neki egy jó mely nyelvescsòkot, aztán közöld vele hogy ràb*szott mert bèkàvà fog változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!