Sztk-ba járok terhesgondozásra. Ciki 18-hetesen megfogadni a kezelő nőgyógyászt? Hogyan kérdezzem meg? Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Utána néztem a neten és ott láttam hogy van magán rendelője IS.
Őszintén nem tudom hogyan kell ezt megfogalmazni?
2014. nov. 21. 19:14
1/6 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán, mondd meg hogy nála szeretnél szülni, és kérj időpontot a magánrendelésére, szerintem ennyi elég.
2/6 anonim válasza:
"Szeretném, ha ott lenne a szülésnél, el tud még vállalni?"
Ők nem szűzlányok, akiket még soha nem hívtak randira :D pontosan tudni fogja, mit akarsz mondani, és elmondja a részleteket, hogy mi-hogy lesz :)))) NYUGI! :)
3/6 anonim válasza:
Én is 18 hetesen kértem fel az orvost!
Azt mondtam neki:"Szeretnék a doktor úrnál szülni!Megoldható?"
Ő elővette a naptárát és megnézte,hogy beleférek e még,vagy hogy szabad lesz e a szülésem ideje körül.
Aztán mosolyogva mondta,hogy beleférek még :)
4/6 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm dokija félidő után nem vállal új kismamit, siess, nehogy ez a doki is ilyen felfogással legyen.
5/6 anonim válasza:
Nem ciki, sőt az én TB-s orvosom a terhesség végén kissé felháborodva közölte velem, hogy úgymond "teher" vagyok a problémás terhességemmel, ki nem mondva persze hogy TB alapon. Magánúton nem lettem volna teher. Margit Kórház, Dr.M.A.
6/6 anonim válasza:
Nem ciki,de van olyan orvos aki csak a 12 hét előtt vállal el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!