Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Sztk-ba járok terhesgondozásra...

Sztk-ba járok terhesgondozásra. Ciki 18-hetesen megfogadni a kezelő nőgyógyászt? Hogyan kérdezzem meg? Mit mondjak?

Figyelt kérdés

Utána néztem a neten és ott láttam hogy van magán rendelője IS.

Őszintén nem tudom hogyan kell ezt megfogalmazni?

2014. nov. 21. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán, mondd meg hogy nála szeretnél szülni, és kérj időpontot a magánrendelésére, szerintem ennyi elég.
2014. nov. 21. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:

"Szeretném, ha ott lenne a szülésnél, el tud még vállalni?"

Ők nem szűzlányok, akiket még soha nem hívtak randira :D pontosan tudni fogja, mit akarsz mondani, és elmondja a részleteket, hogy mi-hogy lesz :)))) NYUGI! :)

2014. nov. 21. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is 18 hetesen kértem fel az orvost!

Azt mondtam neki:"Szeretnék a doktor úrnál szülni!Megoldható?"

Ő elővette a naptárát és megnézte,hogy beleférek e még,vagy hogy szabad lesz e a szülésem ideje körül.

Aztán mosolyogva mondta,hogy beleférek még :)

2014. nov. 21. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm dokija félidő után nem vállal új kismamit, siess, nehogy ez a doki is ilyen felfogással legyen.
2014. nov. 22. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, sőt az én TB-s orvosom a terhesség végén kissé felháborodva közölte velem, hogy úgymond "teher" vagyok a problémás terhességemmel, ki nem mondva persze hogy TB alapon. Magánúton nem lettem volna teher. Margit Kórház, Dr.M.A.
2014. nov. 24. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki,de van olyan orvos aki csak a 12 hét előtt vállal el.
2014. nov. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!