Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi az az egyértelmű jel, hogy bejosztok egy fiúnak?
Egyre többet keresi a társaságom ,bejelöl engem Facebookon ,ír messengeren.mindig köszön és kedves velem.
16/L
Tapasztalat alapján: Bejelölnek, írnak is nekem, aztán kisebb hintekkel bombáznak, elmondják, esetleg szexuális kérdéseket, és legfőbb: elmondják nekem, beszélgetnek vele, likeolják képeim, nevetnek a vicceimen, dicsérnek, kémkednek utánam.
+ verbális jelek:
tükörreflex, felém álló láb, teljes testtel felém fordulás, arcérintés, tollászkodás, ilyenek.
(Aki félénk annál verbális jelek, ha az nem elég, amit én írtam, rákereshet bárki.)
Elsőnek üzenném, hogy a jösztök nem helytelen, csak nyelvjárásbéli forma, de ezt biztos nehéz lehet elfogadni pesti irodalmi nyelvi fejjel.
Bocsánat az offért, de gondoltam megvédem kedves kérdezőt.
#6: Nem vagyok pesti, sőt,borsodi vagyok,ahonnan ered maga a szó is 😉 Főként szóban használják,írásban akkor sem helyes.
Azt már meg sem említem,hogy ékezetet lusta rakni,mert ugye szörnyen gyorsan ki kell írni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!