Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Valószínű azért ,mert az alapján amit írtál ő volt az első lány akibe szerelmes voltál és még mindig nem szerettél ki belőle .Esetleg nem lehet helyre hozni azt ,ami miatt szakította tok? Vagy tényleg lépj túl rajta menj a haverokkal bulizni .Ahhoz hogy túl lépj egy kapcsolaton az is fontos ,hogy ne csak feléd próbáljanak nyitni a lányok ,hanem te is feléjük ,különben persze hogy nem fog még téged senki ,hisz a lányok azért megérzik ,ha valami lelki bajod van ,és akkor úgy állnak hozzád .Amúgy hány éves vagy ?
16/L
Ha valami hülyeséget írtam,akkor sajnálom kapcsolatok terén nem vagyok túl jártas .
19 vagyok amúgy. De nem hinnem, hogy helyre lehetne hozni. O mar az első hónap után túl volt állítólag, meg mar nagyon ritkán beszélünk.
Szerelmes meg mar voltam előző barátnőimbe, de ilyen szinten meg sosem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!