Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint csinálnjak? Többi lent!
Figyelt kérdés
Hogy menjek oda egy nálam 2 évvel idősebb csajhoz? Belsőre és külsőre is szimpatikus2018. dec. 17. 00:15
1/7 anonim válasza:
,,Szia, megadnád a telefonszámodat? Én elhagytam az enyémet." ,,Szia, van nálad sebtapasz? Mert lehorzsoltam a térdem, amikor beléd estem"... így! Tuti siker :D
2/7 anonim válasza:
Adom az előző válaszolot.Bokolj neki ,vagy szulinapjan köszöntsd fel ,vagy névnapjan ,hátha mostanában lesz ,adhatsz neki csokit is.
Esetleg próbáld megerdeklodni ,hogy egyáltalán összejönne-e egy 2 évvel fiatalabb sráccal .
Sok sikert ,drukkolok .... bátorsàg.
Amúgy hány éves vagy ?
16/L
5/7 anonim válasza:
#2: Szomorú,ha neked ezek a szövegek bejönnek
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy a két labadon mész oda. Ha béka ügetésbe közelíted meg, szerintem buktad, mert nem tudod kimagyarázni.
Beszélgetés indítónak egy "szia".
A többit rád bízom, ha oda kerül a sor a farkaddal se nekünk kell majd bábozni, legalább is remélem.
7/7 anonim válasza:
hány éves vagy? hát csajtól függ, ha vannak fiatalabb barátai, akkor könnyebben belemegy a dumálásba, de pl sok 18 éves lány le se állna egy 16 éves fiúval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!