Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Nagyon elrontottam?
Körülbelül egy éve volt amikor megláttam egy fiút, majd később többször mentünk hazafele egy busszal. És úgy vettem észre mintha érdeklődött volna irántam, volt hogy nagyon sokáig néztük egymást, amikor hátra fordultam akkor is engem nézett, és én nem vagyok kezdeményezős fajta, de máshogy nem tudtam volna beszélni vele, volt pár dolog amit tudtam róla, megkerestem és bejelöltem facebookon, de nem jelölt vissza, ezért este kivettem a jelölést, később rábeszéltek hogy instagrammon kövessem be és hogy írjak is rá. Rá is írtam de nem válaszolt, majd megint csak tanácsra bejelöltem facebookon,mert lehet hogy nem látta a jelölést, erre letiltott instán. Viszont barátnőm is bejelölte ,de őt vissza is jelölte. Ezzel ronthattam el mindent hogy megkerestem és ráírtam? Én azóta se tudtam elfelejteni és egyre rosszabbul esik, hogy lehet hogy én rontottam el, emiatt már lelkiismeret furdalásom is van, már másik busszal is jár haza, néha látom hogy rámnéz, de ez már nem jelent semmit? Szeretnék vele valahogy beszélni vagy már nem kéne?
Nem tudom annyiban hagyni a dolgot, mit csinálhatnék ez ellene, és hogy nekem is jobb legyen?
Iszonyat taho es bunko!
Letiltani??????miert
Nem lehet kedvesnek lenni,barmi baja is van!!!!
Messzirol keruld az ilyet!!!!
Nezze meg ot a hoher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!