Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egész hétvégén a barátommal voltam, rengeteget találkozunk, egy gimnáziumba járunk, mégis amikor hazajövök, teljesen üresen érzem magam nélküle. Amikor vele vagyok minden jó, boldog vagyok, de amikor egy egész hétvége után akár egy éjszakára, napra is egyedül maradok, hirtelen nagyon durván hiányzik. Veletek is volt már ilyen? Nem akarok írogatni neki még hívni, mert nemtudom zavarná e.2018. dec. 2. 21:56
1/6 anonim válasza:
Lazulj hallgass zenét annyi csodálatos dolog van még a környezetedben amit miatta kizársz, nyisd meg a szíved hogy többet láthass!
2/6 anonim válasza:
A kérdés az, hogy gimisként miért érzed, hogy felnőtt kérdésed van?
3/6 anonim válasza:
Vágj ki egy képet róla és ragaszd a párnádra
4/6 anonim válasza:
Szervezz magadnak programot, olvass, fedezz fel erdekes dolgokat. Mert ha csak a nyakaban csimpaszkodsz 0-24-ben, minden mast kiiktatva az eletedbol, akkor elobb-utobb meg fog unni. De ha nelkule is klassz dolgokat csinalsz, fedezel fel, akkor mindig lesz mit meselned neki, izgalmas maradhatsz, es keresni fogja a tarsasagod.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, a negatívak meg nem értem miért írnak ha nem tudnak segíteni. Nem kötelező írni
2018. dec. 2. 23:12
6/6 anonim válasza:
Nekem az szokott segiteni, ha ilyenkor barmit csinalok, pl egy izgalmas kutatasrol olvasok, akkor mar arra gondolok, hogy ezt legkozelebb elmeselem neki is. Ha egy szep helyen jarok, akkor eltervezem, hogy egyszer elhozom ot is ide... Ha valami vicces, vagy klassz dolgot latok, akkor lefotozom neki, hogy megmutathassam stb. Eleinte csak akkor szoktam ezeket elmeselni, ha talalkozunk, egyutt vagyunk, aztan kesobb amikor melyul a kapcsolat, mar elkuldom neki a kepeket egy uzenettel, hogy kis mosolyt csaljak az arcara, hogy erezze, hogy gondolok ra. Persze nem allando uzenetbombazasra kell gondolni, csak neha 1-1, hogy ne legyen tul sok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!