Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lenne egy fiú K aki egyben a legjobb barátom de ő többet gondol a témába. Egyszer már visszautasítottam de még mindig próbálkozik. Neki van egy haverja ZS aki tetszik nekem. ZS nek pedig egy lány A tetszett de ő mással összejött. De A kihasználja ZS t. Most itt lenne a lehetőségem hogy mondjam el ZSnek hogy tetszik? Vagy hogy mutassam ki hogy tetszik? Egy utcába lakunk jövőhéten lesz ilyen mikulás buli és akkor rábeszélem K t hogy hozza el ZS t és este együtt mennénk haza. Mi lakunk a legmesszebb mert egy faluban lakunk és a barátnőim mennének haza először utána K és ZS és én. De félek hogy K meg fog haragudni. Ötletek? Normalis valaszolak kerek csak!
2018. nov. 30. 23:17
 1/6 A kérdező kommentje:
14 éves mindenki
2018. nov. 30. 23:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy mar folyosón sokszor szemeztünk meg K küldött egy fotót ZS nek rólam ( nem tudom miért) és ZS azt irja ra hogy: waoo . Ezt azért tudom mert egyszer a csajokkal belenéztünk K telefonjába csak kíváncsiságból mert ideadta
2018. nov. 30. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem igazán értelek. Ahol azt írod, hogy - A kihasználja ZS-t és most lesz alkalmad szerelmet vallani - ez azt jelenti, hogy van barátnője? Mert ha igen, akkor ne tedd tönkre a kapcsolatát, mert azt nem nagyon bocsátják meg az emberek. Ha nincs neki, akkor szerintem menj oda, de ne a barátnőiddel közösen.
2018. dec. 1. 01:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát hogy A mindig cipelteti a cuccait ZS vel meg hogy kísérje haza
2018. dec. 1. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyelj ha nem hülye gyerek és szerelmet vallasz neki (Csak ő halja) akkor nem veszíthetsz semmit. Mond hogy tettszik szeretnéd jobban megismerni szivesen lennél apartnere ilyesmi. Nem hiszem hogy kirakja faxebookra amit mondtál ne aggódj ha nem teszed meg megbnod! HAJRÁ
2018. dec. 8. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
🤟🏻🤭
2018. dec. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!