Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik de nem ismerem. Mit tegyek?
Ismerős helyzet, csak fiúba. Középsuliba volt egy lány alattam lévő évfolyamon aki nagyon tetszett, sokszor csak azért mentem szünetben ki az udvarra, hogy láthassam. De mivel még a nevét sem tudtam és senki nem volt aki bemutathatott volna neki egyedül kellett megpróbálnom. Egyszer odamentem hozzá és bár nagy beégés lett belőle, de legalább ott kiderült számomra a rövid beszélgetés alatt, hogy személyiségileg nem olyan akit keresek.
Most lehet ezzel kicsit elvettem a kedved, de én biztatlak hogy próbáld meg, én fiúként biztosan örültem volna ha egy lány közeledett volna felém a suliban. Aztán majd látod, hogy mit reagál, legrosszabb esetben rájössz, hogy mégsem volt olyan, mint hitted. De pozitív is lehet a dolog, de ez csak rajtad áll!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!