Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy fiú, de nem ismerem még?
Van egy fiú 18 éves, (én 15) már elég régóta tetszik nekem, de még csak köszönő viszonyban sem vagyunk :(
A barátnőm és ő testvérek, és van még másik 2 barátnőm, akik még jóba is vannak vele. Egy épületbe járunk iskolába, szóval szinte minden nap találkozunk. Holnap ott alszom az egyik barátnőmnél, szóval így sokáig kint lehetek , és nagy az esély arra, hogy találkozunk vele. Nem tudom mi tévő legyek, de meg szeretném ismerni. Attól félek, hogy ő nem szeretne a korom miatt:(
Azt kell róla tudni, hogy az élete a motorozás, és kondizni szokott elég gyakran.
A normális válaszokat előre is köszönöm!:)
Egy valamire való értelmes 18 éves srác nem fog veled szóba állni. (Nem bántásból) Egy ennyi idős sráctól ne azt várd,hogy majd romantikus sétákra megy veled és satöbbi. Persze vannak kivételek,én csak figyelmeztetni próbállak! Ettől függetlenül még összeismerkedhetsz vele és majd meglátod mi lesz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!