Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy baratom 8 honapja, es felek?
Figyelt kérdés
Felek a komoly kapcsolattol, a kotodestol es ezektol a dolgoktol amik egy komoly kapcsolattal jarnak :( tanacsok?2018. nov. 20. 18:40
1/22 anonim válasza:
Először is, hány éves vagy? Másodszor, ha szereted az illetőt, nincs félni valód, inkább várod és tervezgetitek a közös jövőtöket. Szóval felmerül a kérdés, hogy minden rendben van-e abban a kapcsolatban?!
2/22 A kérdező kommentje:
Hat 16, nemsokara 17/l es van hogy hianyzik, van hogy nem, van hogy biztos vagyok abban hogy szeretem, van hogy nem, es most felek hogy tavolodunk egymastol a baratommal :(
2018. nov. 20. 18:56
3/22 anonim válasza:
Ugye, hogy nincs minden rendben. El kell döntened, hogy mit is érzel igazából iránta, aztán üljetek le megbeszélni a dolgokat, mert így nem lesz hosszú életű a dolog, pláne, hogy nem vagy boldog vele.
4/22 A kérdező kommentje:
Amugy boldog vagyok vele, inkabb nelkule vagyok boldogtalan
2018. nov. 20. 19:07
5/22 anonim válasza:
Az életnek az a rendje, hogy előbb-utóbb két ellentétes nemű ember keresi egymás társaságát. Beszélgetnek. Ha úgy látják jónak, idővel egymáshoz érnek, csókolóznak, azaz ismerkednek egymással. Főleg sokat beszélgetnek. Mindenről. Így ismerik meg a másik nézetét a mindennapok dolgairól.
Te is így tehetnél, habár első legyen a tanulás!
6/22 anonim válasza:
#5 Nem erről van szó. :D
Ezt én értem, de vagy szeretsz valakit vagy nem. Nincs olyan, hogy egyik nap hiányzik, másik nap nem. Ha szereted folyton hiányzik és vele akarsz lenni mindig.
7/22 A kérdező kommentje:
Estenkent hianyzik mindig, reggel latom, suliban is hianyzik de az orak elterelik a gondolatom es suli utan egyutt megyunk haza es este hianyzik meg
2018. nov. 20. 19:57
8/22 anonim válasza:
Azt neked kell tudni, hogy szereted-e. De ha szereted és boldog vagy vele, nem félsz a közös jövőtől.
9/22 A kérdező kommentje:
Van mikor nem felek, van amikor felek tole, helyzettol fugg
2018. nov. 20. 20:05
10/22 anonim válasza:
De mégis mitől félsz? Ha elképzeled az életedet x évvel később, eltudod őt képzelni férjedként, apaként? Egyébként még korai ezen gondolkodni, 8 hónap még nem olyan komoly, hogy szóba kerüljön az esküvő, viszont rávilágít bizonyos dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!