Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettszik egy fiú. Hogy mutassam ki neki?
Szia!
1. A saját nevedet sem tudod helyesen leírni, ami szerintem nem egy jó kiindulópont.
2. Ehhez hasonló kérdést minden egyes nap kiraknak 157-et, nem hiszem, hogy érdemes feltenni 158. alkalommal is, új válaszok reményében, hanem ajánlatos először olvasgatni.
3. Józan paraszti ésszel ha végiggondolod és úgy érzed kellően érett vagy egy kapcsolatra, ezt a kérdést fel sem teszed, mert tudod mit kell tenned.
4. Tudom, hogy nem komoly kapcsolat céljából tetted fel a kérdést, vagyis nagyon remélem, de mielőtt belevágsz valamibe, döntsd el, hogy milyen céljaid vannak, mit vársz el a másiktól.
5. Szerintem még várj vele mielőtt a fiúkon kezdesz gondolkodni, mert éretlenül állsz a dolgokhoz, meggondolatlan vagy, és nagyon megszívhatod a jövőben, ha nem vagy jó emberismerő, és bábuként kihasználnak a naivitásodtól fogva.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!