Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tetszek neki? Én hogy mutassam ki?
Hello.
Van egy gyermekkori barátom. Én enyhén szólva 10 éve vagyok totál oda a srácért. 2 év korkülönbség van közöttünk. A két család között elég erős a barátság, szóval a szülők engem nagyon kedvelnek és az én szüleim is őt. Személyes okok miatt nem jöhetünk össze. De ez nem is zavar. Csak azt szeretném kideríteni, hogy ő vajon kedvel e engem legalább annyira, mint én őt.
Egy baj van. Ahogy meglátom, összeszorul a szám és alig bírok megszólalni. Igazából nem túl beszédes fiú, de azért valahogy jó lenne néha szóba elegyedni vele. (Hogy megtudjam, hogy bír e.)
Mellékinfó: Többször vettem észre, hogy bámul, mikor valahogy mégis egymáshoz szólunk, kicsit elpirul és mindig, mikor rámnéz, mosolyog.
Szerintetek ezek jelek arra, hogy bejövök neki?
Hogyan tudnám apró jelekkel mégis valahogy kimutatni, hogy kedvelem?
Segítsetek légyszi!
Egyértelműen kedvel a fiú kislányom.
Ha valaki tetszik neked, akkor:
1.Szemkontaktus
2.Mosoly
3.Érintés
Te pedig a saját heyzetedet nem érted,saját magadon nem tudsz kiigazodnj,azt sem tudod hogy tetszel e neki.Ha okoska lennél akkor nem tetted volna fel a kérdést,kiderítenéd
magadtól,nempedig kiírod ide az ostoba kérdésed
kisasszony.És gyáva is vagy..Másoktól kérdezed meg azt hogy mit csinálj,hogy mutazsd ki hogy neked is tetszik..Ui: segíts magadon Isten is megsegít
Elég fiatal és tapasztalatlan vagyok ahhoz, hogy még ne tudjak kiigazodni magamon. Gyáva pedig nem vagyok, mert nem a döntés jogát ruháztam a válaszolókra, csak ötleteket kértem. A döntést a végén önállóan hozom meg.
Több szem többet lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!