Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar megbocsátani,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar megbocsátani, ha közben meg hátam mögött kutakszik?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy a legjobb fiú haverom kiröhögött szemtelenül a hátam mögött, és ezt az egyik barátnőmtől tudtam meg, aki előtt törtènt az incidens. Nagyon megviselt, besértődtem, kitöröltem az ismerőseim közül is, és ráadásul még a kényszerített bocsánatkérése is pofátlan volt, ezért elküldtem. Láttam h könnybe lábadt a szeme. Sajnos a problémát nem sikerült megbeszélni, azóta is kerüljük egymást. Ilyeneket hallok vissza róla, hogy nem fog nekem benyalni, nem fog előre köszönni, max majd akkor, ha én köszönök előre. Kb. rá egy évre ki szerettem volna békülni, de visszaüzent a kis emberkéivel, hogy nem lesz béke. Úgy tesz, mint aki tojik a fejemre, de közben meg mikor nem nézek oda egyfolytában bámul, tanártól-diáktól kérdezősködik h mi van velem meg szed rólam információkat. Eddig mindig elismerte amiket elértem, ma már olyat hallok, hogy nem nagy dolog, más is el tudná ugyanazt, ami nekem van, az nem tehetség. De akkor miért érdekli ennyire, hogy mikor hol hogyan szerepelek meg pl. a szalagavatós táncomat is végigbámulta...ha nem akar semmit, miért nyomoz utánam meg miért fordul mindig utánam az apja is? Nem értem, volt már hogy le kellett zárnom egy barátságot, de utána nem volt ilyen nyomozás. Jogosan kezdem gyanítani, hogy neki lehet, hogy tetszem? Azt még tudni kell hogy előtte nagyon jóban voltunk, mindig járt hozzám meg tőlem kért minden házit, verset is kaptam tőle...meg mindig is tisztelt előtte (a szemembe legalábbis)
2018. nov. 13. 18:57
 1/3 anonim válasza:

Lehet tényleg szerelmes beléd. De az is lehet hogy csak újra a barátod akar lenni, vagy rossz esetben valami hibát keres benned vagy abban amit csinálsz.

Először ki kellett volna derítened, hogy miért röhögött ki pofátlanul a hátad mögött. Én a helyedben bocsánatot kérnék tőle, és lesz ami lesz.

2018. nov. 14. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Sz*rd le :D

Hülye volt és megkapta ami járt.

Az előző válaszolóval nem értek egyet. Nehogy bocsánatot kérj az ő hibájáért! Ha az ő bocsánatkérése is pofátlan volt, még jó, hogy elküldted. Ha téged nem zavar, hogy nem jópofizik már neked, engedd el.

2018. nov. 14. 21:55
 3/3 anonim válasza:

Nem baj ha nem értesz velem egyet. Én azért írtam, mert lehet hogy a fiú eléggé hangulatingázós vagy ilyesmi. És ha bocsánatot is kér a kérdező, attól még nem kell szívből jövőnek lennie, mert tényleg a srác volt a hibás. De ha teljesen ismernéd az is sokat számítana, mert akkor tudnád hogy ez is miért volt.

Van egy lány ismerősöm, akinek ezért alig vannak

barátai. De szinte teljesen ismerem, így nem tud megbántani, amikor ilyen :)

2018. nov. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!