Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar megbocsátani, ha közben meg hátam mögött kutakszik?
Lehet tényleg szerelmes beléd. De az is lehet hogy csak újra a barátod akar lenni, vagy rossz esetben valami hibát keres benned vagy abban amit csinálsz.
Először ki kellett volna derítened, hogy miért röhögött ki pofátlanul a hátad mögött. Én a helyedben bocsánatot kérnék tőle, és lesz ami lesz.
Sz*rd le :D
Hülye volt és megkapta ami járt.
Az előző válaszolóval nem értek egyet. Nehogy bocsánatot kérj az ő hibájáért! Ha az ő bocsánatkérése is pofátlan volt, még jó, hogy elküldted. Ha téged nem zavar, hogy nem jópofizik már neked, engedd el.
Nem baj ha nem értesz velem egyet. Én azért írtam, mert lehet hogy a fiú eléggé hangulatingázós vagy ilyesmi. És ha bocsánatot is kér a kérdező, attól még nem kell szívből jövőnek lennie, mert tényleg a srác volt a hibás. De ha teljesen ismernéd az is sokat számítana, mert akkor tudnád hogy ez is miért volt.
Van egy lány ismerősöm, akinek ezért alig vannak
barátai. De szinte teljesen ismerem, így nem tud megbántani, amikor ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!