Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom eldönteni, hogy mi ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy mi ez?

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy srác, akivel még a tavalyi tanévben jóban lettünk. Idén év elején is minden jól indult, de mostanában alig beszélünk. Nekem ő bejön, és igazából a barátnőim szerint bejövök a srácnak. (Ennek azért örülök annyira, mert nem tudják h amúgy nekem bejön:D) Tavaly eleinte amúgy csak csesztettük egymást, mert marhára utáltuk egymást, de év végére tökre megváltoztunk, és jól elröhögcsél(t)ünk együtt. Nagyon sokszor észrevettem h figyel, órákon és szünetben is nézett. Idén ez ugyanígy volt, sőt, bókolt is, de ezt nem nagyon tudom hova tenni amúgy, mert attól hogy jóban vagyunk, még szoktuk egymást idegesíteni,én egy elég csendes és szolid lány vagyok, mások szerint szép,szerintem nem, és ő mondta h szép vagyok, meg hogy aranyos és cuki, de nem tudom hogy ezzel mi volt a célja.. Aztán mivel elég sok lány veszi körül őt, azt észrevettem hogy engem máshogy szivat mint ahogy őket. Viszont mostanában alig beszélünk. Ez kb 1 hónapja van,azóta, hogy félek hogy esetleg nem tetszek neki, ezért inkább nem foglalkozok vele annyit, mert ha igazam lesz, milyen gázul fogok ebből kijönni... Szokott nézni, elmosolyodik ha észreveszem, de van hogy csak néz tovább full komolyan, olyankor mindig félrenézek inkább. Van hogy néha bunkózik, (mondjuk nem csak velem, de régen ebből engem kihagyott). Most akkor mivan?

17L

2018. nov. 10. 18:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy tavaly elhívott sétálni, de akkor még csak egy kis ideje voltunk jóban, és azt gondoltam h hülyít, ezért kiröhögtem és mondtam h nem...
2018. nov. 10. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! Nem mindig a férfiaknak kell kezdeményezni ( de jobb ha ő) ha nemet mond akkor nem leszel meg hónapokig szerelmes belé és aztán felejted el egy idő alatt ha igent mond akkor pesig.... De előbb próbálj jeleket adni nehogy be égj szóval nem tudom de ha nem viszonozza a jeleket például nem mosolyog rád nem lennék annyira lelkes ( ne csak egyszer mert lehet csak meglepődik és azért nem mosolyog vissza) xd írd meg mi lett
2018. nov. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!