Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek egy fiúnál?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik nekem, de sose beszéltünk csak snapen jelölt be és ott küldtünk egymásnak képeket. Szívesen bejelölném Facebookon és rá is írnék, csak mint kiderült exem osztály társa, így kicsit félek attól, hogy rossz dolgokat hallott és megvan rólam a véleménye. Érdemes így kezdeményezezni egyáltalán?2018. nov. 9. 21:54
1/4 anonim válasza:
Érdemes lenne próbálkozni, esetleg kerdezz ra, hogy: van instad/faced? Szerintem ez egy tok korrekt es egyenes kerdes. Utana mar jonni fog magától a tobbi
2/4 anonim válasza:
Dugd fel a kisujjad a popsidba, fotózd le és küld el neki. Tuti beválik
3/4 1112 válasza:
Merjél kezdeményezni, majd megismer. És ha tetszel neki, nem fogja érdekelni más véleménye.
Lehet, hogy gagyinak fog tűnni, de pl adhatnál neki levelet, amiben írsz magadról, meg pl esetleg arról is, hogy szimpatikus meg kellemes jelenségnek találod. De amúgy szerintem pl neten ha írod, úgy lenne stílusos, ha pl Jegyzettömb nevű probramba írnád:) Wordben megszerkesztett az lehet, hogy már kicsit túl sok lenne, bár az is lehet jó; és akkor a fájlt bemásolnád a chat ablakba azzal a szöveggel, hogy írtál neki valamit meg tán h szeretnéd, ha elolvasná:) Nemtom:)
4/4 1112 válasza:
*ez azért jó, mert akkor nem kell ott a fészen baromi sokáig tekergetnie, hanem szinte akár egyben is láthatja az egészet; egyébként lehet hosszú sorok tördelését beállítani, de az én monitoromnak pl más formája van, mint öcsém gépének, úgy meg ott meg ha nincs a hosszú sorok tördelése beállítva; akkor meg huzigálhatja talán akár a végtelenségig is oldalra a szöveget; vagy talán lehet, hogy addig nem... Bár... Na jó, ebben nem vagyok biztos, majd megnézem:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!