Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám ezt a lányt összehozni?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta ismerem , mar 9 éve kb 2 éve nagyon jo kapcsolatunk volt de utána honapokig nem beszéltünk, mert nekem barátnőm volt, és akkortájt valahogy nem keresett engem meg en sem őt. Kb 1 eve beszéltünk újra, és én nagyon bele szerettem. Telt az idő, tavasz közepe lehetett mikor elkezdtem ugy kozeledni hozzá, mint fiú. Figyeltem a szokásos jeleket (tudjatok amiket legtöbb helyen lehet talalni veletlen erintkezesek, szemkontaktus, pupilla stb...) , és arra jutottam hogy szinte az összes jo eredményt mutat , szinte amikor egymás mellet setaltunk folyamatosan össze ért a kezünk. Ezek hallatára erőt vettem magamon és elmondtam amit érzek, mit ne mondjak jobbra számítottam. 1 hónapig hajlandó nem volt hozzámszólni, nem vagyok valami erzelmileg gyenge ember , ezert nem nagyon tört meg a dolog. De ahogy ujra kezdtünk beszelgetni teljesen visszajott a régi érzés, ugyanúgy meghalok érte annyira szeretem. Egy hete akart velem talalkozni, de sajnos nem értem rá. Szerdán meg mondta hogy arra fele fog sétálni ahhol leszek, szoval összefuthatnánk. Tanacstalan vagyok sajnos, és ez nem sokszor szokott elofordulni.2018. nov. 6. 00:03
1/1 anonim válasza:
Velem is volt hasonló, de hiába próbáltam meg másodszorra is elbuktam szóval inkább keress más lányt és őt felejtsd el.
Majd jönni fog valaki, aki tényleg szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!