Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már elkéstem?
Van egy lány akibe 2 éve szerelmes vagyok, nagyon cuki, teljesen odavagyok ha meglátom, mint egy 5 éves.
Nagyon jóban voltunk mindig, unokatesóm által ismertem meg. Nem egy divatmajom, 10/10 beképzelt lány, de nekem nagyon gyönyörű, mindig ilyen barátnőre vágytam. Féltem neki elmondani az érzéseimet, sose voltam benne biztos, hogy ő is így érez-e. Most két hónapja összejött 1 másik sráccal, aki nem tudom, hogy szereti-e ezt a lányt. Nem szétszedni akarom őket, de nagyon rossz látni mikor a másik pasival van. Mindig arra gondolok, hogy én mennyire bírnám szeretni.
Már ne tegyek semmit? Nem akarom hogy megutáljon a lány!
18/fiú
Szerintem most amit a legjobban tehetsz az az, hogy békén hagyod őket. Ha együt kell lenniük együt is lesznek. Ha pedig nem akkor megpróbálkozhatsz vele. Hívd el őt valahová ahol kettesben lehettek és majd kiderül, hogy ő hogy van ezzel a dologgal. Utánna már érezni fogod, hogy be e vald neki vagy sem.
Én annaka híve vagyok, hogy akkor kell ütni a vasat amíg meleg. De a te esetedben ez tűnik egy ésszerű megoldásnak ha kivárod az alkalmat rá. Sok szerencsét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!