Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon hiányzik. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, aki 3 évvel idősebb és iszonyatosan tetszik már kb.Egy éve. múlt tanév végén elment egy másik iskolába ami egy másik városba van. Lassan fél éve nem láttam. A nyáron megírtam neki hogy nagyon tetszik, annyit válaszolt hogy megérti de nem akar semmit. Iszonyatosan hiányzik, képeken sem láthatom mert nincs facebookja, se instagramja. Nem bírom ki hogy nem láthatom. Elfelejteni nem tudom, de nem is akarom. Mit csináljak?

2018. nov. 2. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez most nagyon bunkón fog hangzani- de engedd el.

Tereld el a figyelmedet valamivel, ha nagyon nem bírod. (Pl- zenével :D) (17F)

Bocsi

2018. nov. 2. 22:17
 2/9 anonim válasza:

Ha elfelejteni nem tudod?

Fogod a legszebb nőiességedet,és addig csábìtgatod mìg akarni fog valamit.

Vagy nagyon messzire ment?

2018. nov. 2. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Így járnak a nyomulós lányok.
2018. nov. 2. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Az engedd el az jó

Többit idő megoldja

2018. nov. 2. 22:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyomulós lányok? Meg se mernék neki nyikkanni nemhogy nyomulmni :D
2018. nov. 6. 22:35
 6/9 igazamvan2 válasza:
nyomozd ki hogy hol lakik! de komolyan ez beválik! ha igazán fontos neked, tegyél meg érte mindent és akkor már nem fogod tehetetlennek és hibásnak erezni magad...ha pl tudod na vezeték nevét, megkeresheted szuleit hatha rajossz valami hasonlosagbol hogy kik őt, vagy régi barátjaival beszélj hogy nem tudjak e hol van... ne legyel vele needy, de probalkozz hatha valahogy megfuzod...romantika, vaganysag jokedv, függetlenseg, ezek kellenek egy fiunak, hidd el tudom!:)v remelem sikerul valahogy összejönnöd vele! szoítok!:)
2018. dec. 19. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 Te hülye vagy! :D Persze, játszon detektívesdit és csináljon hülyét magából, mert egy pasinak az kell, hogy valaki betegesen rátapadjon és kövesse mindenhova, mint egy kiskutya...

Kérdező! Nem akar tőled semmit, ezt szépen közölte is. Találj hobbit, foglald el magad, mozdulj ki és kezdj el ismerkedni.

2018. dec. 19. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
#6: Mi lenne fontos,csak egy idegen ember számára...
2018. dec. 19. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
#6 tudom hol lakik, ismerem a szüleit, ez marha nagy hülyeség, nem fogok rátapadni hogy még meg is utáljon :D
2018. dec. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!