Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha smárolok egy fiúval?
17 éves vagyok és járok egy 14 éves lánnyal.
Én eddig tökre azt hittem, hogy csak a lányok jönnek be, de véletlen megcsókoltam a legjobb haveromat aki szintén 17 éves és 1 éve él boldog párkapcsolatban egy nála idősebb lánnyal. Tudjuk, hogy hülyék voltunk viszont mind a ketten szeretjük a barátnőinket. De nem vagyunk benne biztosak, hogy a jövőben megtudjuk tartani a kellő távolságot. Habár még sose érdeklőttünk más fiúk iránt
Nem szeretnék elmondani a barátnőmnek, habár szerintem ez nagyon is megcsalás. Nem akarom kitenni ennek de hát ez van. Egy 14 éves lányt gondolom elég rosszúl érinthet egy ilyen eset.
Akkor megcsalás, ha a kapcsolatban lefektetett alapelvekben annak számít. Nekem eddig a legtöbb kapcsolatomban volt egy alapszabály, miszerint "saját nemmel nem megcsalás", de ez ritkának számít, a legtöbb kapcsolatban teljesen mindegy, hogy milyen nemmel milyen szintű intim dolgot csinálnak a személyek, megcsalásnak számít, de vannak olyan esetek is, amikor még esetleg a szexuális kapcsolat sem számít megcsalásnak, ha tud róla a párja az illetőnek, hogy megtörténik. Beszéljétek meg, mondd el neki, ha szakít is, a következő kapcsolatodban okosabb leszel.
Persze csak akkor mondd el neki, ha megbízol benne/nem félsz, hogy kitudódik, mivel az országunkban nem nézik jó szemmel a melegeket, így hamar bajod eshet attól ha megtudják mások, szóval okosan csináld. :)
Ha jobb kezes vagyok és bal kézzel pofozlak meg akkor meg se ütöttelek?
Kb ugyanez a kategória a kérdésed.
Ha az elején lefektettétek, hogy ez megcsalás, akkor igen, az, ha azt fektettétek le, hogy a csók még nem megcsalás, akkor nem az, én ezeket a kérdéseket mindig tisztázom az első héten. Mindegy, hogy fiúval, vagy lánnyal smároltál, megtörtént. Nekem is volt biszex pasim, szóval ezt nála alaposabban át kellett beszélni.
Mondd el a barátnődnek, lassan felnőtt vagy, ideje vállalni a felelősséget a tetteidért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!