Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalásnak számít ha smárolo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha smárolok egy fiúval?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és járok egy 14 éves lánnyal.

Én eddig tökre azt hittem, hogy csak a lányok jönnek be, de véletlen megcsókoltam a legjobb haveromat aki szintén 17 éves és 1 éve él boldog párkapcsolatban egy nála idősebb lánnyal. Tudjuk, hogy hülyék voltunk viszont mind a ketten szeretjük a barátnőinket. De nem vagyunk benne biztosak, hogy a jövőben megtudjuk tartani a kellő távolságot. Habár még sose érdeklőttünk más fiúk iránt

Nem szeretnék elmondani a barátnőmnek, habár szerintem ez nagyon is megcsalás. Nem akarom kitenni ennek de hát ez van. Egy 14 éves lányt gondolom elég rosszúl érinthet egy ilyen eset.

2018. nov. 2. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Akkor megcsalás, ha meg akartad csókolni, és nem ő kényszerített rá, de ezt el kell mondanod a barátnődnek (nem mintha 14 évesen lenne érteleme, hogy egy párkapcsolata legyen, és felfogjon bármit is)
2018. nov. 2. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Akkor megcsalás, ha a kapcsolatban lefektetett alapelvekben annak számít. Nekem eddig a legtöbb kapcsolatomban volt egy alapszabály, miszerint "saját nemmel nem megcsalás", de ez ritkának számít, a legtöbb kapcsolatban teljesen mindegy, hogy milyen nemmel milyen szintű intim dolgot csinálnak a személyek, megcsalásnak számít, de vannak olyan esetek is, amikor még esetleg a szexuális kapcsolat sem számít megcsalásnak, ha tud róla a párja az illetőnek, hogy megtörténik. Beszéljétek meg, mondd el neki, ha szakít is, a következő kapcsolatodban okosabb leszel.

Persze csak akkor mondd el neki, ha megbízol benne/nem félsz, hogy kitudódik, mivel az országunkban nem nézik jó szemmel a melegeket, így hamar bajod eshet attól ha megtudják mások, szóval okosan csináld. :)

2018. nov. 2. 22:20
 3/8 MessorKing18 ***** válasza:
77%

Ha jobb kezes vagyok és bal kézzel pofozlak meg akkor meg se ütöttelek?

Kb ugyanez a kategória a kérdésed.

2018. nov. 2. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha az elején lefektettétek, hogy ez megcsalás, akkor igen, az, ha azt fektettétek le, hogy a csók még nem megcsalás, akkor nem az, én ezeket a kérdéseket mindig tisztázom az első héten. Mindegy, hogy fiúval, vagy lánnyal smároltál, megtörtént. Nekem is volt biszex pasim, szóval ezt nála alaposabban át kellett beszélni.

Mondd el a barátnődnek, lassan felnőtt vagy, ideje vállalni a felelősséget a tetteidért!

2018. nov. 4. 00:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet véletlenül lesmárolni valakit? Beleejtetted a nyelved a srác szájába véletlenül, vagy mi van?
2018. nov. 4. 08:23
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Abszintot ittunk tisztán.
2018. nov. 4. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, akkor te sem állsz készen egy párkapcsolatra, nem hogy egy 14 éves
2018. nov. 6. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
És ha "abszintot ittatok tisztán", akkor mi van? Abból egyenesen következik, hogy megcsókolod a melletted ülőt? Ne áltassátok magatokat! Lehet, hogy nem vagytok melegek, de egyèrtelmű, hogy vonzódtok egymáshoz, ha ez megtörténhetett. Az alkohol csak feloldotta a gátlásokat. Gondolkodj(atok) el a mièrteken, szerintem.
2018. nov. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!