Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha szerelmet vallanak nektek utána lehet barátság nálatok?
Figyelt kérdés
Nos csak arra vagyok kíváncsi hogy ha tételezzük fel van egy jó fiú barátotok kb 1-éve ismeritek és a fiú szerelmet vall nektek nálatok utána létezik utána barátág?Ja és ha lehet írjátok le részletesen az indokot köszi:)2018. okt. 30. 11:45
2/4 anonim válasza:
Velem ez történt pontosan. Beleszerettem egy lány barátomba. Évek óta szerelmes vagyok belé. Mikor nem volt pasija akkor nem tudtam hogy tényleg érzek iránta valamit csak mikor barátja lett akkor eszméltem rá. Sokáig örlödtem majd odáig fajult hogy nem bírtam tovább. Elhívtam hogy találkozzunk elmondtam neki mit érzek iránta. Teljesen meglepődött megbeszéltük hogy minden marad a régi. De azóta már semmi sem az igazi, de ha visszapörgethetném az időt akkor is elmondanám neki, mert többé nem fog gyötörni a mi lett volna ha kérdés. 18/f
3/4 anonim válasza:
Igen.Ha ezutan is ugyanugy tudok vele beszelgetni meg ilyenek akkor semmi akadalya
4/4 anonim válasza:
Én voltam szerelmes a legjobb fiú haveromba, soha nem mertem neki elmondani, mert meleg. Mindig, csak utalgattam rá, és ő mindig csak kioffolt, még azt is megkaptam tőle, hogy hogy ha az utolsó nő lennék a Földön, és ő hetero lenne, akkor sem kellenék neki. Pedig egyébként rengeteg pasi oda van értem, és valahol mélyen próbálom mindben Őt keresni, hiába volt már kapcsolatom azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!