Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beáldoznátok a baratságot?
Mit jelent az hogy vegyes jeleket küld? Hogyan viselkedik veled? Talán vonzódik hozzád? Talán olyan lany vagy, akivel járna? Később milyen lesz a kapcsolatotok, ha ő nem akar veled lenni? Kérdés kérdés kérdés... Rengeteg kérdés rengeteg válasszal, amit jobb átgondolni, mielőtt cselekszel.
Egy kis tapasztalat tőlem: van egy legjobb barátom, nyáron kicsit összemelegedtünk, csokoloztunk is, korabban aludtunk összebújva együtt, végül egy alkalommal egy olyat mertem mondani, hogy félek, hogy elrontottuk a barátságunkat, mert ha látom más lánnyal, szerintem féltékeny leszek... Gondoltam ez remek célzás arra, hogy bejön nekem, de válaszként annyit kaptam, hogy ő nem tudja és megrándította a vállát, majd távolságtartóbb lett pár napra... Szerintem remekül lefolytattunk egy rejtett "kellesz nekem, de látom én neked nem"-et, majd azóta nem történt csók, sem együtt alvás és ilyenek, viszont a barátságunk szerintem visszaállt a csók előtti remek kapcsolatra, én egészen beletörődtem abba, hogy nem lesz ebből semmi, de azért közben mélyen magamban imádkozok, hogy egyszer rájöjjön, én kellek... :)
Sok szerencsét, bárhogy is döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!