Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg szeret?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátom szerelmes a bartnőmbe. A kapcsolatunk elején megkérdeztem, hogy tetszik-e még neki, mivel régebben eléggé kedvelte, de sosem jártak, mert a barátnőm semmit sem akart tőle. A srác azt mondta, hogy nem tetszik már neki. Viszont mikor suliban vagyunk ketten és a lány is a közelünkben van, akkor picit máshogy viselkedik. És néha néha szokta figyelgetni is. Facebookon olvastam az üzeneteit. A barátainak nem beszélt arról, hogy ő tetszene még neki. Azt mondta hogy én bejövök neki, meg ilyenek. Viszont félek, hogy még kedveli egy kicsit. Szerintetek?2018. okt. 25. 15:23
1/3 anonim válasza:
Szerinted ha tudja hogy olvasgattad/olvasgatod az üzenet váltásait, akkor le fogja írni bárkinek is hogy még mindig bejön neki a barátnőd?(természetesen nem) Szerintem biztos, hogy nem közömbös neki a barátnőd. Tudod szokták mondani ha nem jön össze egy lánnyal, akkor vidd el a legjobb barátnőjét.Tipikus esete a tiétek. Nem kapta meg a barátnődet elvitt téged. De még mindig a barátnőd után sóvárog.(Amúgy szerintem ne olvasgasd az üzeneteit, mert bunkóság. Az az ő magán ügye, privát szférája. És akárki akármit mond, senki sem szereti ha "belemásznak" a privát szférájába, legfeljebb elviseli, beletörődik abba.Bízzál meg benne. Ha nem tudsz feltétel nélkül bízni benne, az sok mindent elmond a párkapcsolatotokról..)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudja, hogy olvasom
2018. okt. 25. 17:20
3/3 anonim válasza:
Vagy csak azt hiszed.. Mindenesetre akár tudja akár nem, nem úgy kéne megélni egy párkapcsolatot, hogy ellenőrizgeted a párod üzeneteit. Ez csak folyamatosan rombolja, tönkreteszi mind az ő beléd vetett bizalmát(abban az esetben ha tényleg nem tudja hogy turkálsz a telefonjába), mind a kommunikációt köztetek. Ha valami érdekel vele kapcsolatba akkor kérdezz rá, vagy figyeld a feléd való viszonyulását(vagy annak hiányát) .Ez a legtisztább út, hogy következtetéseket vonj le.Bízz meg benne ha már párodul választottad, ne rontsd el egy ilyen dolog miatt. Gondolj bele ha rájön,hogy kutakodsz mennyire nem fog neki örülni... Sőt az ő bizalma is megrendül feléd. Ha megrendül, (nem tudom biztosra hogy hogyan reagálna a barátod) fenn áll a lehetősége, hogy ő is el kezd kutakodni utánad. Féltékeny lesz. Ha féltékeny mindenben azt fogja keresni hogy te hol flörtölsz (csalod??) mással,még ha te nem is tennél ilyet.Sokszor szűrreális dolgokért is azt fogja gondolni hogy te már nem szereted, és már mást szeretsz. Kiakadsz a viselkedésén. Már nem bíztok egymásban. Könnyes búcsút vesztek egymástól, mert rájöttök hogy az nem kapcsolat amikor egymás holmija között, telefonjában, féltékenykedve megcsalásra, vagy szerelem elmúlására utaló jeleket, bizonyítékokat keresve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!