Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha azt mondja,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha azt mondja, hogy "rajtam semmi nem fog múlni"?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimba akivel jóba vagyok és sokat beszélgetünk és a barátnőm ráírt, hogy bejövök-e neki és azt írta, hogy hát úgy jó fej vagyok meg minden és, hogy rajta semmi nem fog múlni. Ez azt jelenti, hogy rajtam múlik, hogy lesz e valami?
2018. okt. 23. 11:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én 16L ő 18F
2018. okt. 23. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
egen
2018. okt. 23. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt várja, hogy kezdeményezz. Vagy lusta, vagy túl nagyra tartja magát. Mindenesetre érdekes hozzáállás.
2018. okt. 23. 11:53
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Én úgy szégyellném magam,ha a barátnőmnek kellene ilyet csinálni. Hol láttál te ilyet felnőttektől? Erre még a tini kor sem kifogás,ez annyira mélyen gyerekes
2018. okt. 23. 12:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Az gyerekes, hogy a barátnőm kérdezte meg? Nem én kértem meg rá 👏🏻
2018. okt. 23. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem gyerekes. Viszont a srác elég töketlen lehet, ha neked kéne kezdeményezni. de egy próbát megér :D
2018. okt. 23. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
#5: A lényegen nem változtat. A barátnőd bele avatkozott a te dolgodba.
2018. okt. 23. 13:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én úgy értelmeztem, hogy felőle lehet valami a dologból csak rajtam múlik hogy mit mondok
2018. okt. 23. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! De esze ágában sincs bármit is tenni azért, hogy legyen bármi is. Ha lenne benne annyi akkor udvarolna, kezdeményezne, nyitna az irányodba. De így te fogsz odamenni hozzá, összejöttök, ő meg verheti a nyálát, hogy megkapott téged úgy hogy semmit se csinált. Persze lehet én látom rosszul, ha így van nyugodtan pontozz le, de pasiként nekem nem szimpi ez a viselkedés amit a srác csinál. #3 voltam.
2018. okt. 23. 14:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Szokott udvarolni meg közeledik felém nem arról van szó hogy nem...
2018. okt. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!